Ära kasuta liiga palju emotikoneid ehk väikeseid pildikesi, mis kirjeldavad sinu tuju. Mõnede lisamine on silmale normaalne, aga kui terve sinu profiil on neid täis, võtab see silme eest kirjuks ja inimene ei jaksa sinu kirjutatud teksti või piltidesse isegi süveneda.

Samuti võiks hoiduda pildi lisamisest, mile peal oled sina koos oma eksiga. See jätab kohe mulje, et sa ei ole temast tegelikult üle saanud. Isegi kui potentsiaalne kallim ei saa alguses aru, et tegemist on sinu eksiga, saab ta sellest hiljem kindlasti aru ja seetõttu võib teie suhe üpris kiiresti lörri minna.

Hoiduda võiks ka nõudmistest stiilis: “Mees peab olema vähemalt 190 cm pikk ja siniste silmadega…” sest isegi kui see on sinu eelistus välimuse suhtes, võid niimoodi ilma jääda võimalusest õppida tundma mõne teistsuguse välimusega väga toredaid inimesi. Ja meeste jaoks on üleüldiselt sellised nõudmised väga eemalepeletavad.

Ka ainult grupifotode lisamine on libe tee. Mõned võivad ju olla, aga kui sinu kohtinguprofiili kaunistavad ainult grupifotod, on inimestel raske defineerida, milline oled sina, sest ühtegi üksikut pilti sinust ju ei leidu.

Ja mis peamine — ära valeta oma profiilil! Kõik valed tulevad nagunii varem või hiljem välja ja see on ju täielik teise inimese aja raiskamine, mistõttu hoidub iga normaalne inimene sellisest nõmedusest.

Allikas: elite daily