Mõnikord minnaksegi vihasena magama

Kui tüli on kaua kestnud ja lahendus ei näi saabuvat, on mõttekam rahulikult magama minna ja hommikul selge peaga edasi arutada.

Sa ei saa suhelda ainult oma abikaasaga

Et abielu saaks normaalselt toimida, on vaja, et mõlemal inimesel oleks vaba aega, et tegeleda ainult enda jaoks meeldivate asjadega. Et see õnnestuks, on vajalik ka erinev suhtlusringkond või vähemalt mõned inimesed, kellega eraldi, ilma oma abikaasata, kokku saada.

Mured peavad saama lahenduse

Muidu saab murest aina suurem mure ja ajapikku koguneb neid palju ning kui niimoodi juhtub, jäävad inimesed ühel hetkel teineteisele võõraks. Isegi kui lahenduseni jõudmine on keeruline, tasub seda teha. Ja leida kompromiss.

Ühes voodis magamine ongi mõnikord raske

Eriti juhul, kui üks teist norskab või teeb midagi muud, mis teise jaoks on häiriv. Peale pikki abieluaastaid on osad paarikesed otsustanud ka eraldi voodites magama hakata ja nad on tunnistanud, et see päästis nende abielu.

Mehed võtavad naise tujusid väga isiklikult

Kui naisel ei ole tuju voodis mürada, siis enamasti mees solvub, isegi juhul, kui sellel ei olegi temaga mingit pistmist. See on jällegi koht, kus tasub muret rahulikult arutada ja mitte isiklikult võtta.

Mehed on omamoodi romantilised

Tihtipeale ei tee kõik mehed romantilisi žeste kujul, mil naised seda ootavad, aga see ei tähenda, et nad ei teeks neid üldse. Võta aega oma mehe silmitsemiseks ja märkad kindlasti pisikesi armsaid asju, mida ta ainult sinu jaoks teeb.

Kõige olulisem on kompromiss

Sest kui inimesed ei suuda teha kompromisse, ei jää püsima ükski suhe. Kaks inimest ei saa rahumeelselt koos elada, kui nad ei jõua ühiste otsusteni.

Allikas: YourTango