Ambur

Draamade ja mõttetute tülide tekitamine on küll viimane asi, mida Ambur sooviks. Ta on see, kes jääb alati igas olukorras positiivseks ja ei hakka hädaldama oma elu pärast. Kui mingi probleem peakski tekkima, siis katsub ta ruttu lahendust leida või vaadata asja läbi teise vaatenurga ning näha parimat külge igas olukorras. Ta on nii optimistlik, ta on suuteline muutma ohtliku seiga ääretult põnevaks seikluseks ja just sellepärast ta ongi nii tore. Kõik tahavad endale sellist sõpra nagu tema.

Kaalud

Ta on ääretult tore inimene igas mõttes. Ta näeb teistes inimestes alati head, julgustab ja toetab kõiki neid, kes abi vajavad. Mitte kunagi ei hakka ta vaidlema mõttetult, talle meeldiks, et kõik omavahel hästi läbi saaksid. Üle kõige hindab ta harmoonilist õhkkonda. Ta on väga kaastundlik ja paneb end alati teiste asemele, et neid paremini mõista. Ta on emotsionaalselt väga tasakaalukas ja temaga on lihtne ja hea suhelda.

Veevalaja

Nii lihtne see ongi, et Veevalaja armastab kõiki ja kõik armastavad Veevalajat. Mitte kunagi ei kritiseeri ta teisi inimesi ega räägi neist halba. Teiste heaolu on tema jaoks tähtis, ta oskab suhelda kõikide inimestega. Et sind paremini mõista, esitab ta sulle küsimusi ja leiab alati häid sõnu sinu rahustamiseks. Ta leiab alati parima võimaluse, kuidas sinuga emotsionaalselt ühendust leida, et sind paremini mõista ja vältida seeläbi võimalikke erimeelsusi ja lahkhelisid.

Kaksikud

Üks põhjustest, miks temaga on nii lihtne ja hea olla, on see, et ta oskab väga hästi teisi ära kuulata. Aga see pole veel kõik, ta tunneb ka teiste rõõmudele ja muredele kaasa. Kui mõni sõber peaks talle oma probleemidest rääkima, siis teeb ta kõik, mis võimalik, et seda sõpra aidata. Ta on spontaanne, väga väljendusrikas ja tema hea tuju on nakkav. Ta ei kannata pealiskaudseid ja südametuid inimesi, ta on aus ja siiras ning ootab ka teistelt sama suhtumist.

Kalad

Temaga on tõesti hea suhelda. Ta on heatahtlik ja armastusväärne, kellele meeldib veeta aega oma sõprade ja perega. Talle meeldib teisi kuulata ja ta on abivalmis. Ta on kaastundlik inimene, kes andestab ruttu ning annab ilma kõhklemata teise võimaluse inimestele, kes tema vastu on eksinud. Ta näitab oma kaastunnet välja nii läbi sõnade kui ka läbi oma tegude.

Allikas: Kodused Lood