Lily avaldas, et ta ei "avastanud ennast" enne, kui oma hilistes 20ndates, ning tahab nüüd muuta naiste masturbeerimise ja seksleludest rääkimise vähem tabuks.

Jah, lisaks sellele, et mehed saavad naistest kõrgemat palka, on uuringud näidanud, et naised ka masturbeerivad 68 protsenti harvemini kui mehed. "Sekslelusid nähtakse jätkuvalt tabuna, sest need on seotud masturbeerimise ja naise naudinguga," lisas Allen. "Naise nauding on tabuteema ja ainus viis, kuidas seda murda, on sellest avameelselt, sageli ja ilma häbitundeta rääkida."

Seetõttu lõigi muusik käed sekslelusid tootva brändiga Womanizer ja disainis omanimelise vibraatori. "Ma ei masturbeerinud päriselt kuni hiliste 20ndateni," rääkis ta. "Hakkasin alles siis endale üksikuid seksmänguasju ostma ja Womanizer jõudis üsna varakult mu kollektsiooni."

Lily enda disainitud vibraator on roosa, peopesasuurune veekindel lelu, millel on kuus intensiivsuse astet ning mis on pakitud hügieeni tagavasse karbikesse, et saaksid seda käekotis kaasas kanda.