Porgandiõliga looduslik retsept, mis kiirendab juuste kasvu

Sul läheb vaja ainult 3-4 porgandit ja paar tilka oliiviõli. Koori ja riivi porgandid, pane seejärel porgandid potti oliiviõliga ja hauta madalal tulel. Nõruta segu ning hoia alles ainult saadud vedelik, mida sa võid hoida klaaspudelis.

Porgandiõli aitab niisutada juukseid. Kanna õli niisketele juustele ja lase paar tundi mõjuda. Juuksed kata rätikuga, et õli paremini imenduks.

Juuste otste parandamiseks

Määri porgandiõli juuste otstele, sa ei pea isegi seda ära loputama, vaid võid jättagi juustele. Määrida võid ükskõik millal, kasvõi kohe peale juuste pesemist.

Juuste kasvu kiirendamiseks ja tugevdamiseks

Regulaarsel kasutamisel aitab porgandiõli kiirendada juuste kasvu. Selle jaoks soojenda õli veevannil, kuni ta muutub leigeks, seejärel kanna õli peanahale ja masseeri sõrmeotstega, kuni õli on hästi imendunud. Soovitatav on kanda õli iga päev juustele vähemalt nelja päeva jooksul, enne magama heitmist ja jätta juustele kogu ööks. Hommikul loputada.

Juuste toitmiseks

Sa võid lisada paar tilka porgandiõli oma tavalisele juuksemaskile.

Juuste kuivuse vastu

Lisa paar tilka porgandiõli šampoonipudelisse. Sa võid teha nii, et kannad õli juustesse õhtul, paned juuksed patsi ja hommikul pesed õli välja.

Allikas: Kodused Lood