JÄÄR

Sa sooviksid enda kõrvale inimest, kes oskaks sind iga päev üllatada. Kellega koos muuta elu põnevaks ja teha uusi avastusi. Sa ei talu rutiini ega aeglust, sa tahad elada täies rütmis ja vajad kaaslast, kellel oleks piisavalt energiat, et sinuga sammu pidada.

SÕNN

Sa vajad kaaslast, kes oskab sind armastada ja su südant puudutada. Ja kes teab, kui väga sa vajad turvatunnet, kindlust ja toetust. Kes oskab hinnata sinu häid ja halbu külgi ning kes teab, kuidas sinuga rääkida.

KAKSIKUD

Sa vajad enese kõrvale inimest, kes tunneks sind hästi ja teaks, et sa vajad palju vaheldust. Ja tihti aega omaette olla. Kes ei solvuks, kui sa midagi solvavat ütled, mida sa ju tegelikult ei mõelnud. Kes armastab elu ja seda nautida. Kes aitab sul olla sina ise.

VÄHK

Sa vajad inimest, kes armastaks sind hästi palju. Sa oled harjunud kõikide teiste eest hoolt kandma ja unustad tihti iseenda. Sa vajad kaaslast, kelle jaoks sa oleksid prioriteet. Kes armastab sind iga päev natukene rohkem.

LÕVI

Sa tahad kaaslast, kes oleks sinuga samal tasemel, kes oleks samaaegselt kirglik ja autoriteetne. Sa vajad inimest, kes julgustaks sind edu saavutama, kes ei lase sul oma unistusi maha matta ja kes ei lase sul muutuda liiga autoriteetseks. Inimest, kes muudaks sind paremaks ja enesekindlamaks.

NEITSI

Sa tahad enda kõrvale inimest, kes ei armasta sind ainult sinu tarkuse ja intelligentsi pärast, vaid kes oskab sind läbi näha. Kes näeb sinu komplekse, hingerahutusi, raskusi ja probleeme. Ja oskab sind rahustada, muutes su elu paremaks. Ja positiivsemaks.

KAALUD

Sa tahad inimest, kes sind ei kardaks. Keda sinu populaarsus ega šarm ei hirmuta. Ja kes oleks lojaalne. Kellega sul poleks igav ja kes ei lämmataks sind. Vastupidi, kelle vastu sa alati huvi tunneksid.

SKORPION

Sa tahad enda kõrvale inimest, kes sind alati toetaks, kaitseks ja julgustaks. Kes hindaks vääriliselt sinu otsusekindlust. Ja kes oskaks sulle väljakutseid teha. Ja kes ei teeks välja, kui sa liiga armukadedaks muutud või oled liiga kangekaelne.

AMBUR

Sa tahad enda kõrvale kaaslast, kes oleks sama optimistlik ja positiivne kui sina. Kes tooks su ellu elurõõmu. Kes armastaks elu samapalju, kui sina ja julgustaks sind alati. Kes aga oskaks sind vahepeal maa peale tagasi tulla ja ei lase sul kukkuda, kui midagi peaks juhtuma. Kes oskaks ja suudaks sind inspireerida.

KALJUKITS

Sa tahad enda kõrvale inimest, kes suudaks sulle meelde tuletada, et elus on ka muud peale töö. Kes oskaks hinnata su ambitsiooni ja toetaks sind su projektides. Ent kes oleks võimeline sulle meelde tuletama aeg-ajalt, et tööl ja eraelul tuleb vahet teha. Kes meenutaks sulle perekonna väärtusi ja seda, et iseendale tuleb aega leida. Kes julgustaks sind karjääri tegema ja mitte unustama seejuures iseennast.

VEEVALAJA

Sa vajad enda kõrvale inimest, kes mõistaks, kui raske on sul oma tundeid välja näidata. Kes aitaks sul muutuda enesekindlamaks ja kes võtaks su muresid tõsiselt. Kes tagaks sulle turvatunnet ja kindlust ja kes jätaks sulle palju vabadust teha seda, mida sa soovid.

KALAD

Sa vajad inimest, kes ei rahulduks keskpärasusega. Kes näeks sinus potentsiaali ja kes usuks sinusse. Kes ei kardaks sulle vastu astuda, sulle väljakutseid esitada, kes sind inspireeriks ja kes aitaks sul su unistusi täide saata.

Allikas: Kodused Lood