Kirsti Timmer räägib, et üheksakümnendatel ja peale Nõukogude aja lõppu võtsid vanemad mehed endale hästi noored naised, jätsid oma pikaajalise abikaasa maha ja võtsid noore naise, sest see oli selline trend.

Kirsti mõtiskleb, et seda justkui pidi tegema, muidu ei olnud nagu tasemel mees. Tänapäeval on see keeranud vastupidi. Kui Kirsti vaatab inimesi, kes tema vastuvõtul käivad, kes kaarte tahavad saada, siis on ikkagi nii, et pika kooselu lõpetavad naised. Ja sellepärast, et nad leiavad endale noore mehe.

"Aga inimesed püsivad palju kauem noored. Kui sa vaatad viiekümneaastast naist, siis ei ütle tema kohta, et ta on viiskümmend, vähemalt mitte selles mõistes, mida vanasti tähendas viiskümmend. Selline naine ei vaheta oma viiekümneaastast meest kunagi kuuekümneaastase mehe ega teise viikümneaastase vastu, vaid nagu vanasti öeldi, kahe kahekümneaastase vastu!

Timmer arvab, et naised siiski on tänapäeval need, kes võtavad endale noored mehed.


Saatejuht Margus Vaheri küsimuse peale, kas voodis on kõik ühepikkused, ehk kas vanus ei loe, on mees siis noorem või vanem, ütleb Kirsti konkreetselt, et vanemad mehed ei jaksa. Nii ta vähemalt arvab.

"Kuigi räägitakse sellest palju, aga ma lükkan selle kohe ümber, et noortel meestel ei ole kogemust ja et ongi see, et kolm minutit ja kõik. Ei ole niimoodi, vaid täiesti vastupidi. Tund aega peavad ilusti vastu."

Saates räägivad enda eelistustest Kirsti Timmer, Eero Spriit, Anita Sibul ja Jürgen Rooste.

"SuhteVimkad" on täna õhtul eetris kell 20:00 Kanal 2-s.