Jäär

Sa võitled alati tuliselt oma uskumuste ja veendumuste eest. Vähemalt näitad sa nii teistele välja. Aga tegelikult on sul saladus. Ja see saladus on see, et sa ei olegi nii enesekindel, kui sa teistele välja näidata tahad.

Sõnn

Sa aitad teistel leida elus turva- ja kindlustunnet. Sulle meeldib elu ja sa teed kõik, mis vaja, et elada sellist elu nagu sa tahad. Ent sinu suur saladus seisneb selles, et sa kardad, nagu ei oleks sa ikka teinud kõike endast olenevat. Ja sinu naeratus varjab sageli valu sinu hinges.

Kaksikud

Sa oled hästi aktiivne inimene ja aitad teistel ka omavahel rohkem suhelda. Lisaks sellele julgustad sa teisi rohkem elama ja kaitsma oma ideid. Aga kui asi puudutab sind ennast, siis tunned sa, et su elu on natuke katki. Mida rohkem sa üritad oma katkise elu tükke kokku panna, seda raskem see sinu jaoks on. See ongi sinu saladus.

Vähk

Sa usud kindlalt armastusse ja pereväärtustesse, see teeb sulle au. Aga sinu saladus seisneb selles, et sa ei taha lapsi. See lihtsalt ei ole sinu rida, sest sa eelistad palju rohkem mugavat ja harjumuspärast elu.

Lõvi

Isegi kui sind peetakse mõnikord draamade kuningannaks, siis tegelikult räägid sa julgelt ja keskendud sellele, mida sa ütled. Sinu saladus seisneb selles, et sa tahad, et elu oleks palju lihtsam ja kergem. Sest tegelikult oled sa lihtne inimene, lihtsate vajadustega.

Neitsi

Sinu saladus seisneb selles, et isegi kui sa oled alati valmis teisi aitama, siis ise ei oska sa teiste abi paluda, ilma et sa tunneksid end sellepärast halvasti.

Kaalud

Sa otsid alati tasakaalu ja harmooniat. Mitte ainult iseendaga, vaid ka teistega. Lisaks sellele, kui sa suudad teha seda elegantselt ja stiilselt, siis tuleb see sulle ainult kasuks. Sinu kõige suurem saladus seisneb aga selles, et mitte miski ei lähe nii nagu sa seda tahad ja sinu elus ongi ainult harmoonia ja tasakaal.

Skorpion

Sinu saladus peitub selles, et sa pead oma aega kalliks. Ja selle tõttu valid sa väga hoolikalt inimesi enda ümber. Ja sul pole aega rumaluste tegemiseks.

Ambur

Sind peetakse suureks seiklejaks, unistajaks ja inimeseks, kes midagi ei karda. Sinu saladus aga seisneb selles, et sul on hirm. Sa muretsed selle pärast, mis halvasti võib minna, mõtlemata sellele, mis on õige.

Kaljukits

Sulle meeldib organiseeritud elu, sul on oma pikemaajalised eesmärgid. Sul on palju unistusi, mida sa tahad ellu viia, aga tegelikkuses loodad sa salamisi, et su elu muutuks rahulikumaks ja lihtsamaks.

Veevalaja

Samal ajal, kui sa otsid tõde, kui sa võitled õigluse eest, eriti nende kaitseks, kes sind ümbritsevad, siis oma hinges varjad sa saladusi kogu maailma eest. Sest tegelikult kogu maailma kaitsmine on sulle kurnav ja väsitav, mõnikord tahaksid sa kõik jätta sinnapaika.

Kalad

Sa oled unistaja ja ravija. Sa tahad ravida teiste valu. Ainult et sinu elu seisnebki soovis oma unistusi ellu viia ja aidata teistel valust vabaneda ning tegelikult on see sinu õlgadele liiga suur koormus.

Allikas: Kodused Lood