EILE: oma auto
TÄNA: takso

Oma auto soetamine on paljudele tänagi suureks unistuseks ja eesmärgiks. Lihtsalt sellepärast, et nii on ju olnud ja kõigil on isiklik auto. Kui mõelda ja üle vaadata, siis tegelikult on hoopis rahakotisõbralikum ja säästlikum kasutada punktist A punkti B liikumiseks hoopis mugavat taksoteenust.

EILE: polsterdatud rinnahoidja
TÄNA: bralette

Polsterdatud, tugikaartega rinnahoidjad elavad paljude naiste pesu sahtlites veel tänagi, kuigi juba mõnda aega on poeriiulitel neile olemas mugavam alternatiiv — bralettede näol. Kui sinu rinnakuju seda võimaldab, siis kindlasti tasub bralette proovida. Tegemist on palju mugavama tootega, mis poes maksab ka oluliselt vähem.

EILE: lauaarvuti
TÄNA: sülearvuti

Sinu kodukontori laual seisab juba aastaid lauaarvuti, mille ümbert sa üle päeva tolmu pühid. Kuid oled sa mõelnud, kas sul on seda üldse vaja? On see sul harjumusest või pigem vajad suuremat kuvarit oma töö tegemiseks? Kui selgub, et lauaarvuti tähtsaim ülesanne on hoopis su laual ruumi võtta, siis vaheta see kiiremas korras sülearvuti vastu välja. Nii võidad lauale lisaruumi ja endale võimaluse mugavamalt, ükskõik kus, tööd teha või uudiseid lugeda.

EILE: Fotokaamera
TÄNA: Telefon

Mäletad seda aega, kui sõpradega peole või jalutama minnes tuli käekotti mahutada nii digikaamera kui ka telefon? Tänapäeval on tehnika nii arenenud, et tavakasutaja ei pea enam kindlasti unistama fotoaparaadist. Enamik telefone on varustatud nii korraliku kaameraga, et otsest vajadust soetada omale eraldi fotokaamera kindlasti ei ole.

EILE: Mälupulk
TÄNA: Varundamine

Sul on palju ilusaid reisipilte, mida igaks juhuks tahaksid „kindlamasse kohta” panna, et need ära ei kaoks. Milline see „kindlam koht” aga oleks? Kui eile veel oli selleks väline kõvaketas või mälupulk , siis täna on selleks pigem varundamine erinevatesse pilveteenustesse. Paljudel klaviatuuridel on lausa olemas juba pilve kujutis, mille abil on võimalik vaid ühe nupuvajutusega kõik oma tähtsad dokumendid ära paigutada. Boonusena ei pea sa kandma kaasas ühtegi lisavidinat, mida on lihtne ära kaotada.

EILE: Rahakott
TÄNA: Telefon

Kellele meist poleks tuttav olukord, mil sooviksid väiksema käekotiga välja minna, kuid rahakoti peaksid sel juhul koju jätma. Tegelikult võikski rahakoti nüüd üldse koju jätta, sest meie telefonid võimaldavad meil ju isegi viipemakseid teha ja pangakaart mahub ju alati käekotti.

Allikas: brightside.me