Mees oli siiani mühatanud selle teema peale ja arvanud, et niimoodi kistud romantika mõjub pigem pärssivalt kui turgutavalt. Tegelikult arvasin ma seda isegi. Meenub ka kunagi mingis naisteajakirjas (oli see Anne või Stiil, ei mäleta enam) tehtud eluskatsed meestega, millised võrgutusnipid mõjuvad kõige paremini. Seda mäletan, et katse romantilise õhtusöögi ja sekspesuga kukkus haledalt läbi, kuna mehele tegi kogu püüdlik võrgutus ja kohustuslik romantika hirmsasti nalja.

Noh, eks ilusat pesu oli mul kodus ju ennegi, ja eks sai sellega mehegi ees keerutatud. Aga sellist ultraseksikat, otse ja ainult sekspesu polnud. Ja ega uskugi, et see mu mehele kuidagi eriliselt meeldida võiks. Ühel päeval sain täiesti ootamatult kingituse.

Esialgu ei saanud arugi, millega tegu — läbipaistvas pakendis lillevarred, mille otsas tulipunased tupsud nagu roosiõied. Terve pesukomplekt oli pakitud nagu roosikimp!

Lahti harutades tulid sealt välja tulipunased sukad, sukahoidja, pitsilised stringid, pikad pitskindad ja samasugune rinnahoidja. Algul tundusid need mulle kuidagi sellised…. Noh, väga ultra sexy või pisut isegi vulgaarsed, naljakad igatahes. Täiesti mitte-minulikud. Sukki ega sukahoidjat polnud ma küll kunagi varem kandnud. Ei uskunud hetkekski, et need mu mehele mingit „soovitud” mõju avaldaks.

Aga kuna see pesu mul kord juba lahti oli harutatud, ajasin vannitoas hilisõhtul, kui lapsed juba oma toas magasid, selga. Ja ilma eriliselt sissejuhatamata või selgituskõnesid pidamata ilmusin telekat vaatava kaasa silme ette. Sõjafilm ununes tal selle peale küll sekundipealt. Ta seiras mind suuril silmil. Kutsus lähemale. Katsus pesu siit ja sealt. Tõmbas mu lähemale ja… noh, ma ei jätka enam üksikasjadega.

Minu selline ootamatu esinemine uudses väljanägemises oli ta täiesti pahviks löönud. Ja minu eelarvamused teemal, et pesuga ei raba kedagi, eriti veel oma abikaasat, kes on mind aastate jooksul nii ja naa näinud, said hävitava löögi.

Naised, ainult praktika on tõe kriteerium!