Huumorimeelega on nagu stiilitunnetusega — ükskõik, kui palju sa ka ei harjuta ja ei proovi, kui sa sellega ikka sündinud ei ole, siis pole midagi parata. Mõningaid inimesi mõjutab seejuures ka sodiaagimärk. Näiteks Kaksikute ja Vähi tähtkujus sündinud inimesed suudavad naerma ajada oma naljadega kõiki teisi, välja arvatud teatud sodiaagimärgi esindajaid, kes peavad sellist käitumist lausa skandaalseks. Ja kes üldse naerda ei oska. Neil lihtsalt ei ole naljasoont ega saa ka kunagi olema.

Selleks, et teada saada, millistest sodiaagimärkidest jutt käib, siis anname ühe vihje: tegemist on Maamärkidega. Niisiis, kõikidel Sõnnidel, Neitsidel ja Kaljukitsedel on küll palju häid omadusi, aga millest neil puudu jääb, on oskus nalja teha ja naerda. Igasugused anekdootide rääkimised, pilalood ja lõbusate seikade jutustamised ei kuulu nende valdkonda. Ja selliste lugude kuulamine jätab neid külmaks. Asja hea külg on muidugi see, et isegi, kui nad naerda ei oska, siis tööalaselt on nad esimesed, kes edu saavutavad ja omal alal kõrgele jõuavad. Nagu näha, siis igal rindel ees olla on võimatu.

Niisiis, 3 sodiaagimärki, kes nalja ei tunne, on:

Sõnn

Tema moto on: “Milleks nalja teha, kui selle asemel võib töötada?”

Neitsi

Tema moto on: “Kui ma naeran, siis vaatavad kõik, kas mu hambad on puhtad.”

Kaljukits

Tema moto on: ” Kes hiljem naerab, naerab paremini.”

Aga ärge võtke seda halvaga. Pigem katsuge eeskuju võtta neist kolmest sodiaagimärgist, kes tõesti nalja teha armastavad:

Kaksikud

Tema huumorimeel on legendaarne.

Vähk

Tõeline naljanina, kes on võimeline matustel tantsima.

Kaalud

Ta naerab alati ja ajab teisi ka naerma (seda sellepärast, et ta ei talu vaikust).

Allikas: Kodused Lood