Kõigepealt täiskasvanutele mõeldes

Kas mõnikord pole teil olnud sellist tunnet, et täna küll ei tahaks kodus süüa teha? Aga kindlasti on olnud tunne, et pühapäevahommikuse pliidi ääres seismise asemel võiks hoopis natukene kauem tukkuda. Pann&Kook lahendab täiesti muretult mõlemad situatsioonid. Esiteks ei piirdu restorani toidumenüü ainult pannkookidega, vaid seal on ka muud: burgerist salatini. Samuti on hinnapoliitika (pere)sõbralik, pakkudes täiesti taskukohast ja kahtlemata maitsvat võimalust põgeneda ühest õhtusest söögivalmistamisest.

Täielik paradiis lastele!

Pann&Kook on lastele küll vist täielikuks paradiisiks ja seda mitmel põhjusel. Öelda, et allolevatest on üks tähtsam kui teine, oleks pisut väär – pigem on tegemist ühe suure kooslusega. Nimelt esiteks ikka need pannkoogid. Näidake mulle ühte last, kes ei oleks maailma suurim pannkoogifänn. Iga väike inimene ju teab, et kui maailmas saaks valida ühe söögi, oleks selleks pannkoogid! Täpselt sellele teadmisele tuginedes ongi Pann&Kook restoran, kuhu lastel hea meel igal hetkel sisse astuda – valikus on soolaseid pannkooke ja loomulikult ka magusaid. Mõnus eine on tagatud igale maitsele.

Teisena oleks paslik tuua välja Lotte lasteala, mis lisab niigi mõnusale pannkoogikogemusele veel täiesti uue dimensiooni. Lasteala on üles ehitatud, kasutades Lotte multikatest pärit motiive ja mänguasju. Ja kõige krooniks on mänguala keskel asuv suur tuldpurskav lohe. Erinevalt tavapärastest restoranide mängunurkadest tekib siin tunne, et restoran on loodud mängunurga jaoks, mitte vastupidi. Ja kui tegemist on veel Lotte mängunurgaga, on keerukas leida lastega koos söömas käimiseks sobivamat kohta!

Pann&Kook ootab kõiki perekondasid lastega (aga loomulikult ka kõiki täiskasvanuid sõpradega) sööma ja mängima T1 Mall Of Tallinna kolmandal korrusel. Restorani leida on lihtne, sest isegi kui sa ühtegi silti vaadata ei taipa, siis laste kilked ja pannkoogilõhnad juhatavad sind igal juhul kohale!

Jaga
Kommentaarid