Oma eesmärkidest

Hoia oma eesmärke omaenda teada ja saladuses niikaua, kuni sa oled võimeline neid ellu viima. Kui sa hakkad kõikidele oma eesmärkidest rääkima, annad sa neile võimaluse sinu ideid ise teostada ja neid su nina ees ära teha. Kui see peaks juhtuma, kahetsed sa kindlasti seda, et sa enneaegselt oma plaanidest teistele rääkisid.

Oma kõige salajasematest mõtetest

Seda, mida sina mõnedest asjadest arvad, peaks olema sinu uskumus ja mitte see, mida sa üritad teistele peale suruda. Sinu mõtted on vaid sinu tõlgendus teatud asjadest ja kindlasti mitte raudne ja objektiivne tõde.

Oma pereprobleemidest

Ära pese oma pere musta pesu teiste ees. Ära räägi oma peres aset leidvatest probleemidest teistele. See alaväärtustab sinu isikut ja naeruvääristab su peret ning muudab ainult asju hullemaks. Lahenda oma probleeme kodus nelja seina vahel ja ainult oma lähedastega.

Iseenda headusest

Kes see ikka koera saba kergitab, kui mitte koer ise. Ära otsi alati tänu ja heakskiitu. Tee ja anna ilma ootamata midagi vastu. Ära tee asju populaarsuse ja kuulsuse pärast. Tagasihoidlikumad inimesed on palju väärikamad.

Oma eluviisist

Sinu intiimne elu, sinu vaimsed vaated ja sinu halbadest harjumustest loobumine ei ole paljude inimeste asi. Ära räägi oma tunnetest kõigile. Sa ei taha kõikide arvamusi ja kohtu mõistmist.

Kõik halb, mida sa päeva jooksul kuulma pidid

Oma halvast päevast rääkides oled sa nagu inimene, kes tuleb koju poriste kingadega ja ei võta neid esikus ära.

Allikas: Kodused Lood