Natalja Prümmel on holistiline karjäärinõustaja ja värbaja. Ta aitab kaasa ja seisab selle eest, et inimesed teeksid tööd, mis paneb nende silmad tõeliselt särama. Tööd teeb ta holistilisel meetodil, kaasates nõustamisse inimese kõiki eluvaldkondi ja inimest tervikuna. Natalja avastas oma kire, milleks on õigete eluvaldkondade ja inimeste kokku viimine, peale esimese lapse sündi. Peale lapse sündi tuli tema juurde Fontese career coachingu süvaõpe, millest kasvas välja nõustamispraksis, millega on ta tegelenud aastast 2014.

Lisaks on Natalja läbinud Career Coachingu programm- Fonteses; Executive Coachingu- Estonian Business Schoolis; Holistilise psühhoteraapia- Holistilises Instituudis; Organisatsioonikäitumisõppe- Tallinna Ülikoolis ja samuti ka Rahvusvahelise ärijuhtimise- Estonian Business Schoolis.

”Kõik vastused on inimeses endas olemas. Kõik teavad väga täpselt, mida teha aga vastuseid ei ole tulnud, sest me pole piisavalt kontaktis endaga.” selgitab Natalja saates tõsiasja, miks nii paljud inimesed pigem abi väljastpoolt iseennast otsima hakkavad.

”Tihtipeale inimesed tegelevad sellega, mida ühiskond neilt ootab. Selleks, et sellisele ühiskondlikule survele vastu astuda, pead olema endaga juba varasemalt tegelenud, et usaldada oma sisetunnet, astumaks vastu ühiskonna arvamustele ja hoiakutele. Väga paljud, isegi 30-40 aastaselt ei teadvusta endale, et see amet, mida ta täna tööalaselt teeb, võib olla meie enda vanemate survestatud.” selgitab Natalja endaga kontaktis olemise olulisust.

Näiteks selgitab Natalja ka seda, kuidas meie tööalased teemad on seotud isapoolse perekonna liinidega, ”See on koht, kus isa on survestanud meid midagi tegema või vastupidi pole meile õpetatud, kuidas elus hakkama saada.” lisab ta.

”Oluline on endale teadvustada, et sul on uskumus ja mingisugused sundmõtted. Kirjuta see ka välja. Teine samm on näiteks nädala jooksul hakata märkama olukordi, kus sa neid mõtteid ketrad ja kui kaua ning mis seda põhjustas. Mis oli see, mis käivitas uskumused ja sundmõtted või nii-öelda ketramised. Kui see osa on tehtud ja oled omadega ka rahuseisundis, siis uskumustele peale vaadates teed endale plaani, et kui järgmine kord see olukord tekib, siis näiteks uskumuste puhul sa kirjutad selle ümber.” selgitab Natalja, kuidas endast teadlikumaks saada.

Ta aga samuti rõhutab, et ta ei usu, et see on nii lihtne, et me inimestena lihtsalt kirjutame uskumuse ümber ja see lahendab meie probleemid. Meil tuleb siiski aru saada, kust see tuleb ja peame leidma endale uue ning sobiva mõtte, mis meid toetab.