Jäär
Selle tähemärgi esindajad alustavad vaidlemist lihtsalt seepärast, et …vaielda!
Kui mõned inimesed üritavad pingelistest olukordadest taanduda ja sellega kaasnevatest konfliktidest eemale hoida, siis Jäärad — nemad nii ei mõtle!
Nad on kohe kohal ja valmis vaidlema ja seda ka juhul kui ta ise üldse asjasse ei puutu, ega tea ka põhjuseid, millest konflikt üldse sündis.
Ja kui sa annad neile nõu, et lihtsalt sisse hingata ja maha rahuneda, siis tea, et see ei tööta — Jäärad muutuvad veel tulisemaks. Nad käärivad käised üles ja asuvad võitlusesse ja seda kindla põhjusega- nad võidavad alati.

Kaksikud
Nad ei alusta kunagi oma etteastet „meelega”. Pigem vaikselt ja tagaselja. See tähendab seda, et nad teavad täpselt, mis nuppudele vajutada, et plahvatus tekiks. Kui see hetk on lõpuks käes, siis naudivad nad tekkinud olukorda kaugelt ja vaikselt.
Ja nagu sellest veel vähe oleks siis, suudavad nad omale ette manada täiesti süütu näo- nemad pole midagi teinud ega kuulnud.
Siinkohal tuleb kõikidele Kaksikute lähedastele ja kolleegidele edu soovida, et nende selle tähemärgi esindajate poolt visatud „pomme” ära lahendada, sest Kaksikute enda süüd ei suudeta kunagi ära tõestada.

Vähk
See tähemärk on tuntud oma meeleolukõikumiste pärast, sest tema tujuspektris on rohkem värve kui vikerkaares! Kui kaksikud olid kahepalgelised, siis Vähi tähtkuju esindajates peidab end lausa kümme erinevat isiksust, kelle üle neil endil mitte mingisugust kontrolli pole.
Ühel hetkel on nad armsad ja toredad, järgmisel muutuvad nad sinu kõige hullemaks õudusunenäoks.
Ja kui sa proovid neile anda soovitusi oma emotsoonide taltsutamiseks, naeravad nad sind ilmselt kohe välja. Või siis karjuvad su peale. Või nutavad.

Lõvi
Olgu kohe öeldud, et Lõvid pakuvad veel rohkem draamat kui seebiooper seda suudab!
Nad suudavad ka igast pisiasjast teha korraliku saaga, arvates, et nad näitlelvad filmis, mille eest võiks neile kuuluda ei midagi vähemat ega rohkemat kui filmamaailma suurim tunnustus — Oscar.
Kõik, kes Lõvi elus on, teadke, et draama käib temaga kaasas igal sekundil.
Kui sinule ei paku olukord üldse pinget, siis Lõvile seevastu võib see mõjuda tõelise käivitajana!
Kuigi nende lähedased julgustavad Lõvisid emotsioonidest pigem lahti laskma, mitte neisse takerduma, siis Lõvid ei tee sellest välja. Nemad mõtlevad juba, kuidas uut draamat üles tõmmata!

Allikas: www.elitedaily.com

Jaga
Kommentaarid