“Kuigi vastandlik ilumaailm kõlab konfliktselt, on tegemist lõbusa ja meelelahutusliku saatega, kus räägime ja näitame nii Eesti naiste meigitud kui ka karvaseid jalgu ja hukka ei mõista kedagi!” kommenteeris saatejuht Heelia Sillamaa.

Miks otsustab aga üks naine jalakarvade eemaldamisest loobuda? “Mul on endal mugavam, miks ma kulutan aega ja vaeva selleks. Ma käin niikuinii koguaeg teksapükstes ringi ja kui ma kuskil lühemate pükstega käin, siis mis see teiste asi on!” selgitab saates feminist Miina Liias.

Saade ei piirdu vaid jalgade ja karvadega. Eesti kuulsused räägivad saates avameelselt, miks nad on otsustanud iluoperatsioonidel käia ja ka vastupidi, kuidas suhtus avalikkus sellesse, kui nad julgesid sotsiaalmeedias oma meigita nägu või töötlemata keha näidata.

Samuti paneb saatejuht Heelia Sillamaa sotsiaalmeedia eksperimendiga proovile Eestis populaarsust koguva kehapositiivsuse trendi ehk proovib järele, kas suvaline meigita pilt, mille alla on kirjutatud inspireeriv lugu, saab sotsiaalmeedias rohkem meeldimisi kui Eesti ühe parima jumestuskunstniku poolt tehtud meigiga pilt.

Meeste rõõmuks proovitakse saates järele ka see, kas loogika “vii naine esimesel kohtingul ujulasse, et tema tõelist nägu näha” ikka töötab.

“Naisena on mul hea meel, et saame saatega teha väikse ninanipsu teatud tüüpi meessoo esindajatele ja samal ajal julgustada ka neid noori naisi, kes kipuvad sotsiaalmeedia filtrite maailmas reaalsust unustama,” sõnas saatejuht Heelia Sillamaa.

Vaata ka tänase saate treilerit: