"Viimastel aastatel on meie suhtest sära kadunud. Oleme pikalt üritanud last saada ja ehkki tavaliselt on naine see, kes kellel tekib kurbus ja tõrge seksi suhtes, kui soovitud lapseootussõnumit ei saa, siis meie puhul on küll vastupidi.

Mina proovin oma 37-aastast abikaasat pidevalt rõõmustada uute asjade proovimisega, tema aga võtab seksi kohustusena ja minul kaob ju ka niimoodi ajapikku isu ära.

Ükspäev kurtsin muret ka sõbrannale, kes, vaadanud üle minu pesusahtli sisu, tõstis kulmud kõrgele ja ütles, et ma pean ikka poodidesse minema ja endale ühe korraliku seksika pesu muretsema, ennast iharalt sellega mehe ees keerutama ja küll ma näen, kõik muutub! Et see toimib iga mehe peal.

Ostsin siis endale ilusa pesu, tundsin ennast selles hästi ja üllatasin meest, kui ta koju saabus. Tema vaatas minu väikese etteaste ära, muigas, aga meie seks oli ikkagi sama tuim ja ta pidas veel vajalikuks mainida, et küll ma peale lapse saamist maha rahunen...

Ma ei suuda uskuda, et ma proovisin tõesti olla väga seksikas ja ta ei hinnanud seda üldse ning see isegi ei mõjunud talle. Kurb. Väga kurb on nii."

Allikas: The Sun