1. Kalad (20. veebruar - 20. märts)

On juba ilmatuma raske olla inimeste number üks lõbustaja, lisaks sellele oled sa ka tõeline empaat! Tead täpselt, mil su lähedasel süda valutab ja kui see juhtub, on sul nii suur tung teda aidata, et oled ise täielikus ängistuses. Tea aga seda, et teiste jaoks mõjub sinu kohalolu väga rahustavalt. Tunned enda õlul terve maailma raskust, kuid näed väga palju vaeva, et seda teistele mitte välja näidata.

2. Sõnn (20.aprill - 20. mai)

Ei eeldaks, et Sõnn võiks olla graatsiline ja emotsionaalne. Tegelikult oled väga tundlik, sa lihtsalt ei pruugi seda alati välja näidata. Oled väärt sõber, sest oled väga empaatiline. Lohutamine ja rahustamine tuleb sinu jaoks loomulikult ja sinust lausa kiirgab armastus ja lahkust.

3. Neitsi (23. august - 22. september)

Vahel oled lihtsalt külm, sest see ona ainus viis, kuidas end kaitsta. Võtad kõike hinge ja asjad teevad sulle tihtipeale palju rohkem haiget, kui peaksid. Külmus on aga ainult fassaad. Tunned kõiki asju väga sügavalt, su empaatilisus valmistab sulle vahel lausa piina... eriti, kui näed, et mõnele loomale liiga tehakse!

4. Skorpion (23. oktoober - 21. november)

Skorpion ja tundlik? Jah, see võib tulla üllatusena, aga äkilised Skorpionid on ühed kõige hoolivamad isendid. Skorpion tahab teisi aidata ja õnnelikuks teha. Küll aga on ta tihti oma tunnetega pahuksis.

5. Veevalaja (20. jaanuar - 18. veebruar)

Kohtled teisi oma ümber nii nagu üks lapsevanem kohtleb oma last. Muretsed pidevalt end ümbritsevate inimeste pärast ja kui kellelgi on midagi pahasti, tahad sa, et see ruttu läbi saaks. Sulle meeldib inimesi aidata, aga kui sinu headust ei osata hinnata, kipud vihastama.

6. Kaksikud (21.mai - 20. juuni)

Oled empaat, kuigi see on sinu jaoks vahel ääretult raske. Seetõttu oled vahel eemaldunud inimestest, kel on rasked ajad. Sa lihtsalt ei suuda nende valu tunda! Sa pole eriline aitaja, sest seda on sinu jaoks lihtsalt liiga palju.