Teod räägivad nende enda eest
Jah, su kallim ei ehita sõnadega suurt linna, kuid ta annab endast kõik, et tunneksid end hästi. Õigemini kohtleb ta sind printsessina. Ära võta seda iseenesestmõistetavana.

Tundeid vaid sekundiks
Kui sa oled suutnud viia mehe selleni, et ta räägib sellest, mida tunneb … Võtab see talt täpselt paar sekundit. Veab, kui ta suudab kaks lakoonilist lauset moodustada, et siis teha ruttu uuest asjast juttu. Ta tahab näida ikkagi tugeva mehena, mitte "pehmona", kes oma emotsioonidest jahub.

Ta päriselt ei saa aru
Meie, naised, kipume tegema vihjeid. Nii muuseas mainime, kuidas me armastame kallimat. Kuid see jääb kogu ülejäänud jutu varju, seega ei jõua see sõnum meheni.

Rääkimine on nõrkadele
Naistele meeldib rääkida absoluutselt kõigest. Mehed aga hoiavad oma mõtteid pigem endale ja näevad pidevat jauramist ajaraiskamisena. Nad tahavad selle asemel teha midagi kasulikku, kasvõi telerist uut dokumentaali vaadata.

See läheb hullemaks
Mehed kardavad, et kui räägivad probleemist, kogub see tuure ja läheb ainult hullemaks. Olgem ausad, nad ei pelga seda asjata. Naised kipuvad igast sõnast kinni haarama, et see siis kallima vastu pöörata.

Ehk on asi meis?
Võib-olla räägimegi liiga palju ja tihti enda tunnetest. Ehk peaksimegi kerge filtri peale panema? Nõnda mõeldes ei tee mehed ju midagi “valesti”.

Allikas: All Women’s Talk