Iluekspert Sam Marshall on spetsialiseerunud intiimpiirkonna vahatamisele ja enda sõnul on ta kõike näinud.

Tema sõnul ei peaks ükski inimene ise oma bikiinipiirkonda kodus vahatama, eriti juhul, kui tal puuduvad selle jaoks vajalikud teadmised. Tema vastuvõttudel on käinud inimesed, kes on vahatamisega endale viga teinud, sest on vaha valesti kehale kandnud või vales suunas riba tõmmanud.

Kuna bikiinipiirkonnas on nahk väga hell, võib vaharibade valesti kasutamine põhjustada valusaid tagajärgi, mille paranemine võtab aega ja valu hakkab segama igapäevaelu, kasvõi wc-s käimist.

“Kui inimesed püüavad ise kodus oma bikiinipiirkonda vahetada, on see umbes sama, nagu mina püüaksin ise oma autot parandada. Mõne asja võiks jätta ikka spetsialistide hooleks,” arvab Marshall.

Naine jagab üht oma kliendi õuduslugu. Naine olevat proovinud ise oma bikiinipiirkonda vahatada, täpsemalt siis karvu, mis asuvad häbememokkade vahel. Naise meelest oli hea idee lisada protsessi föön, ehk ta lasi veidi kuuma õhku vaharibade peale, arvates, et niimoodi toimib paremini. Ribasid eemaldama hakates sai ta kätte vaid ribad ja vaha jäi häbememokkade külge, põhjustades nende omavahelise kokkukleepumise. Jama kui palju!

Allikas: The Sun

Jaga
Kommentaarid