Astroloogilisest vaatenurgast on see sümboolsus eriti tugev: päikese jõud ja kuu pragmaatilisus on liitunud ühte ja samasse liikumisse. Seega on hetk eriti soodne selliste tähtsate otsuste vastuvõtmiseks, mis on mõeldud pikemaks perioodiks. Päike ja kuu asuvad mõlemad sellel perioodil Amburi märgis.

14. detsembri noorkuud mõjutab suurel määral Amburi märk, mis toob kaasa suuri muutusi. Meie jaoks on need muutused aga pigem positiivset laadi. Koos planeet Merkuuriga (mis juhib suhtlemist ja arutelu), mis asub samuti Amburi märgis, võime me oodata uut ja paremat energiat, optimistlikumat ellusuhtumist ja paremat omavahelist läbisaamist kõigile. Aga see pole veel kõik: Veenus lahkub Skorpioni märgist ja seab end samuti sisse Amburisse.

Sellest liikumisest saavad muidugi kõige suuremat kasu kõik tulemärgid: Jäärad, Lõvid, Amburid, aga ka Kaalud ja Veevalajad õhumärkide seast. Mis puutub Sõnnidesse, Kaksikutesse, Neitsidesse ja Kaladesse, siis neil tuleb ette rohkem pingeid (eriti ametialaselt), kui tavaliselt, millega võib kaasneda suurem väsimus. Aga ärge heitke meelt, see olukord ei jää kestma ja kõik muutub paremaks juba 21. detsembril.

Allikas: Kodused Lood