Piimatooted
Suurem osa neist muutuvad sügavkülmas vesiseks. Siiski võid sa sinna laduda nii vahukoore, originaalpakendis piima ning vähemalt 40protsendise juustu.

Toored kartulid
Need muutuvad seal mustaks, seega peaks hoiustama kartuleid pigem jahedas kohas. Küll aga säilib kartulipuder sügavkülmas lausa neli kuni kuus kuud.

Munad
Toores muna paisub külmutamisel, seega võib koor puruneda.

Kindlad juur- ja puuviljad
Kõrge veesisaldusega juurikad ja puuviljad jäägu sügavkülmast välja. Nõnda oleks targem hoiduda rohelise salati, redise, arbuusi või kurgi külmutamisest. Vastasel juhul kaotavad nad kuju ja maitse.

Halvasti pakendatud toit
See kehtib ükskõik millise toiduaine kohta. Seega vaata enne sügavkülma panemist, et asjad oleksid korralikult pakitud.

Purgitoit
Purgis olev vedelik paisub sügavkülmas, seetõttu võib pakend mureneda või halvemal juhul plahvatada.

Kuum toit
See peaks olema iga perenaise A ja O — enne külma panemist lase toidul korralikult jahtuda. Kui sa paned sooja toidu sügavkülma, tõstab see külmiku sisetemperatuuri ja aitab kaasa bakterite vohamisele.

Allikas: Brightside