VEEVALAJA

Seda õhumärki iseloomustab suur soov iseseisva elu järele. Veevalaja on ääretult intelligentne, aga ometi jääb tal hirmsal kombel puudu teotahtest ja ambitsioonist. Ta ei jää kauaks teiste seltskondagi sellepärast, et kardab, et teda pannakse tegema asju, mida ta teha ei taha. Ta elab oma sisemist elu ja ei jaga mitte kunagi teistega oma mõtteid ega tundeid.

Veevalaja on idealist, ta unistab paremast maailmast, kus elavad inimesed, kes on sallivamad ja hoolivamad. Kus inimesed ei pööra rõhku materialismile ja kus valitseb kunst. Veevalaja ei viitsi ka ise pingutada ja millegagi tõsiselt tegeleda. Ta eelistab vaikselt kõrvalt vaadata ja imetleb loodust, loomi ja mööduvaid inimesi. Talle meeldib lugeda, kirjutada ja kõik kunstivaldkonnad. Kahjuks aga on laiskus see, mis paneb teda päris elust eemalduma ja mille tõttu ta jääb üksi oma mustade mõtetega.

KALAD

Kalad on omas elemendis ainult siis, kui nad unistavad. Nad ei tea, mida tähendab vastutustunne ja nad ei talu kriitikat. Ometi on nad helded ja hea südamega, otsides erilist tähelepanu oma lähedaste poolt. Nad on kahjuks oma tunnete orjad ja seetõttu eriti tundlikud. Väga ruttu võib üks Kala solvuda mõnikord tühiasja pärast.

Ta on veendunud, et ainult temal on õige intuitsioon ja sellepärast tõlgendab ta kõike oma mätta otsast, aga kahjuks sageli ta eksib. Aga ometi on ta kaljukindlalt veendunud, et ta mitte kunagi ei eksi. Kõik võimalused, mis võimaldavad tal õnnelikuks ja rikkaks saada, magab ta maha. Ta vaatab elu kõrvaltseisja pilguga ja tunneb, et ei saa omalt poolt suurt midagi ära teha. Laiskus aga ei tee kedagi õnnelikuks. Ja kui ta midagi muuta tahaks, siis peaks ta seda mõistma ja sellest aru saama.

SÕNN

Sõnni tähtkujus sündinud inimene eelistab lihtsaid asju. Ta vajab ennekõike majanduslikku ja emotsionaalset kindlustatust. Ta otsib püsivust ja stabiilsust kõikides eluvaldkondades. Aga ta mõjub tihti teistele ärritavalt. Ta ei hakka kunagi ilmaasjata riskima ja lepib sellega, mida elu talle annab.

Kui elu peaks pakkuma uusi põnevaid väljakutseid, ütleb ta viisakalt ära. Ja hiljem kahetseb. Aga talle meeldib rahulik ja harjumuspärane elu. Ta on väga kangekaelne ja ei hakka niisama lobisema. Ta sulgub oma maailma ja teeb oma pisikesi igapäevaseid toimetusi. Ent ta on palju enamat väärt. Tegelikult on ta ju osav ja võiks oma oskusi targalt ära kasutada. Ta peaks olema enesekindlam ja mõistma, et üks samm kodust eemale võib ta teha päris õnnelikuks.

Allikas: Kodused Lood

Jaga
Kommentaarid