Kõige ilusamate hetkede rivis troonib Robertal esimesel kohal kindlasti pikk ja ilus Eesti suvi mille ta sai üle viieteist aasta, Eestis veeta.
„Kvaliteetaega pere ja sõpradega, suviseid matkad, lõkkeõhtud, järvedes ujumine ja soojad suveõhtud jäävad pikaks ajaks meelde,” meenutab naine ja lisab, et peale pea 10 nädalast Londoni lockdowni oskas ta seda veel eriti väärtustada.

Kindlaid plaane pole vaja!

Kõige suuremaks õnnestumiseks peab Roberta seda, et aasta alguses valis majandusajakiri Forbes naise mainekasse TOP 30 alla 30 aastaste Euroopa noorte ettevõtjate edetabelisse, mis andis naisele korraliku motivatsioonilaengu edasi toimetamiseks.

„Õppetunniks loen kindlasti seda, et esimest korda elus õppisin leppima et mõnikord ei ole asjade kulg minu kätes ning et on täiesti okei mõnikord aeg maha võtta. Kevadine UK karantiin, moenädalate ärajäämine ja eneses uuesti motivatsiooni leidmine kasvatas väga iseloomu,” naerab naine.

Aasta on Robertale õpetanud ka seda, et väga kindlaid plaane pole mõtet teha ja nendesse liigselt kinni jääda. „Tuleb olla paindlik ja muutustega kaasa minna,” sõnab naine, kes sügisel sai pärjatud ka Eesti kuulsaima moeauhinna Kuldnõelaga.

Brexiti valguses on naine tootmist Ühendkuningriigist Itaaliasse ümber kolimas ning usub, et see toob kaasa endaga ainult positiivseid muutusi.

Jaga
Kommentaarid