Seega, siin on paar viisi, kuidas saada mehelt seda, mida vahel nii väga tahaks. Ehkki see ei ole eetiline. Aga kui mõlemad paarisuhtes olijad vahel selliseid taktikaid kasutavad, siis see on ehk andeks antav, kui te mõlemad sellega nõustute.

Visuaalsed märgid

Oled korduvalt palunud kallimal prügi välja viia, aga sinu jutt on kui lihtsalt tuuleke tema kurtidele kõrvadele? Jäta siis visuaalseid märke, ehk kui prügikott on teil köögikapis, siis muidugi ei viitsi ta seda välja viia, sest mida ei ole silmale näha, ju siis seda pole ka olemas. Proovi jätta prügikott hommikul enne tema tööle minekut välisukse kõrvale maha ja vaata, mis juhtub. Kas juhtub?

Aeglaselt, aga kindlalt edasi

Oletame, et sa tahaksid hakata õhtuti trenni tegema ja jätta söögitegemise tema peale. Kuidas seda kõige paremini saavutada? Alusta rahulikult. Ütle ühel hommikul, et lippad peale tööd trenni ja sind teeks väga õnnelikuks, kui sa saaksid peale trenni tegemist tulla koju, kus söök sind juba ootab. Tee alguses niimoodi kord nädalas ja vaikselt võid nende kordade arvu tõsta, kui sa tunned, et mees hakkab harjuma. Aga ära unusta muidugi ka omalt poolt midagi vastu pakkuda!

Väikesed auhinnad

Ära unusta oma meest üllatada! Kui ta on ära teinud midagi, mida sa oled temalt palunud, siis ära unusta, et armastus käib kõhu kaudu. Premeeri teda tema lemmikkoogikese või muu lemmiku söögiga. Võib-olla ta teeb siis järgmisel korral mõnd ebameeldivat tegevust palju suurema innuga?

Allikas: YourTango