"Olen märganud meeste juures üht imelikku asja ja kuna neid mehi on palju, mitte ainult minu elukaaslane, siis mõtlesingi, et tasuks sellest laiemalt kirjutada. Ehk siis minu mehel ja ka paljudel teistel on hästi kummaline suhtumine kodu koristamisesse.

Toon näite. Mees lõpetab söömise ja paneb oma mustad nõud kraanikaussi. Kui palun tal need ära pesta, ütleb ta, et peseb siis, kui ta ise heaks arvab. Kui palun tal siiski seda kohe teha, sest ainuke asi, mis köögi ilusat üldmuljet rikub, on tema mustad nõud, nähvab ta, et kui see mind häirib, tehku ma seda ise!

Ja nii on ka teiste asjadega, mis puudutavad kodu koristamist. Jah, te võite nüüd mõelda, et on alles vingats, olgu õnnelik, et mees üldse kodus midagi teeb! Aga minu meelest on elementaarne, et inimesed koristavad enda järelt. Ja kas ei ole lihtsam kohe nõusid ära pesta, kui juba nagunii kraanikausi juures olla? Siis ei pea hiljem ka seda kohustust meeles pidama.

Tahaksingi lugeda just meeste arvamusi, et miks on nii, et paljud teist tahavad koduseid koristusi kaugesse tulevikku lükata või eeldate hoopis, et keda häirib, see tehku ise ära? Mis absurdne suhtumine see kodu korrashoidmisesse küll on?"