Kui sa nüüd mõtled, et millisest esemest me räägime, siis on vastus lihtsam kui arvata oskad — nimelt on see vahva “lelu”, mida võiks voodis kasutada, seal igapäevaselt juba olemas — selleks on padi!

Padi=taevas

Just nii võrdleb õigesti asetatud ja kasutatud patja suhtenõustaja Casandra Henriquez. “Olenevalt sellest, kas tahad toetada oma selga, pead, kõhtu või põlvi, võib padja kasutamine muuta poosi ja naudingu oluliselt tugevamaks.”

Näiteks kui asetad padja misjonäri poosi ajal puusade alla, saab kallim sinusse sügavamalt siseneda ja ilmselt ei pea kirjeldamagi, milliseid naudinguid see tähendab!

Sama kehtib ka oraalseksi ajal. Asetades padja tuharate alla, pääseb kallim sinu mõnupunktidele paremini ligi ning asetades padja temale oraalseksi tehes põlvede alla, saad selles asendis palju mugavamalt toimetada.

Selle kohta, kuhu ja mitu patja panema peaks, vastab Henriquez, et kõige olulisem on siin mugavus. “Patju võib kasutada nii palju kui vaja, peaasi, et oleks mugav. Nii saate täielikult lõõgastuda ja nautida intiimsust,” sõnab ta.

Hulgaliselt inspiratsiooni, millistes asendites patju kasutada võiks, leiad SIIT.

Jaga
Kommentaarid