“Piinlik kohe kirjutada sellist asja, aga mul on tunne, et mu meest on haaranud veider kinnisidee. Ta on mitu kuud mulle ajanud, et tahaks voodis ikka üks kord selle anaalseksi ära proovida, räägib ja saadab mulle erinevaid lugusid, kuidas see peaks naise jaoks ka ikka imeline olema.

Ma olen muidu küll päris seiklusaldis ja mõningatest seksiseiklustest näiteks sõbrannadele rääkides on nad silmi pööritanud, et nemad küll midagi sellist ei teeks, aga ütlen ausalt, ma ei taha sellest mehe pakutud ideest isegi mitte mõelda. See on see asi, mida ma ei ole nõus proovima.

Ühel õhtul ta siis ütles meeleheitlikult, et tema ikka nii väga tahab, et äkki ma oleks nõus proovima, ta annab mulle siis raha, et ma saaksin minna ja endale midagi ilusat osta. Et ainult see üks kord ja siis oleme mõlemad rahul.

Ma ei rääkinud temaga kolm päeva. See oli kõige alandavam küsimus, mida ma üldse kuulnud olen. Kelleks ta mind peab? Ma ei ole mingi odav tänavatüdruk.

Maha ma teda sellise lolluse pärast ei jäta, aga tahaks nüüd teada, kuidas ma saaks teha nii, et ta selle kinnisidee oma peast välja saaks? Selliseid pakkumisi ma enam kuulda ei taha. See pole ju eriti normaalne, et mees pakub oma naisele raha…