Need on 13 kõige levinumat teguviisi või käitumismustrit, mida inimesed kasutavad kas kogemata või meelega, et oma kõige kallim inimene armukadedaks ajada. Kui sa tahad olla kena, siis võta endale eesmärgiks nende kasutamisest hoiduda:

  1. Räägid oma eelmistest suhetest pikalt, laialt ja detailselt ja mõnikord lausa meenutad neid tema kuuldes heldimusega.
  2. Ignoreerid tema kõnesid ja sõnumeid lihtsalt selleks, et ta muretsema panna või näidata uhkeldades oma sõbrannadele, et sa oled “iseseisev naine”.
  3. Õhkad õndsalt kallimaga koos televiisorit vaadates, et küll see näitleja on ilus ja seksikas.
  4. Oled natuke liiga füüsiline vastassoost inimestega, näiteks tema sõpradega.
  5. Räägid talle meelega, kuidas sõbrannadega klubis käies mehed sind imetlesid ja kui mitu tükki neist sind välja kutsusid.
  6. Räägid eelmistest silmarõõmudest, kellega sul oleks võinud šanss olla, aga nüüd tema pärast jäi see olemata.
  7. Restoranis või jalutamas olles räägid, kuidas sa käisid oma eelmise suhtekaaslasega samas kohas ja kuidas siis oli ning mis te tegite.
  8. Mainid kohe, kui näed kedagi enda jaoks atraktiivset.
  9. Naerad väga valjusti naljade peale, mida tema sõbrad teevad (tema naljade peale aga krimpsutad nägu ja mainid kindlasti, et see nüüd küll humoorikas ei olnud).
  10. Sul on tema või oma sõprade jaoks sinu meelest nunnud, aga tema meelest veidrad hüüdnimed.
  11. Helistad või sõnumineerid kellegagi pidevalt just siis, kui peaks olema teie koosolemise aeg.
  12. Kui oled koos mõne sõbrannaga nii, et sinu kallim on ka teie seltskonnas, räägid sa meelega teemadest, millest tal ei ole eriti aimugi.
  13. Räägid naljaga, et kui sa poleks temaga koos, siis just see on kolleeg, kellega sa hakkaksid kasvõi keset tööpäeva hullama.

Kui sulle teeks haiget, kui sinu kallim käituks nii, nagu neis punktides kirjas, siis ära ole nõme ja hoidu ka ise niimoodi käitumast.
Allikas: Awarenessact