"See, mida mehed magamistoas tegelikult tahavad, pole see, mida te ette kujutate", ütleb kõrgklassi eskortnaisena töötav Samantha X.

Naise sõnul on meie hetke ühiskonnas kõige suurem mure ajapuudus. "Me tormame siia ja sinna, jookseme ringi ja ei leia üksteisele aega," ütleb ekskortnaine ja lisab, et teab paare, kelle jaoks on isegi seks kui kohustus, mis on kalendrisse märgitud.

Üllatavad soovid

Meestelt, kes Samantha juurde tulevad, kuuleb ta sageli, et seks suhtes on ammu kadunud, sest pole aega üksteisele. Ja kui lõpuks leitakse aega seksi jaoks, käib see kiirelt, ilma eelmänguta.
Tegelikkuses just viimast mehed ihkavadki. "Mehed, kellega kohtun, igatsevad kaht asja: emotsionaalset sidet ja aeglast, eelmänguga seksi," tunnistab naine.

"Tegelikult mehed tahavad, et neid lihtsalt silitatakse nagu linnupoegi."

Veel üks asi, mida mehed armastavad, on suudlemine ja kaisutamine. "See on tohutu eksiarvamus, et see, mis meil hotellitoas toimub, on nö "liinitöö", sõnab Samantha X.
Seega palub Samantha hetkeks unustada kõik latekskostüümid ja piitsad. "Tegelikult mehed tahavad, et neid lihtsalt silitataks nagu linnupoegi."

allikas: www.news.com.au

Jaga
Kommentaarid