Naine nimega Laura avaldab portaalis YourTango ühed kõige suuremad vead, mida ta tegi oma kolmekümnendates eluaastates armastuse valdkonnas:

Esiteks uskus ta, et üpris kiiresti peaks iga inimene leidma oma elu armastuse ja kähku temaga ka abielluma. Sest muidu jääd elu lõpuni üksikuks, õnnetuks ja lastetuks.

Teiseks ei küsinud ta ei oma eraelus ega töö juures tähtsaid küsimusi, sest ta kartis nii väga vastuseid. Lõpptulemusel ei saanudki ta niimoodi enda jaoks tähtsaid asju teada, sest hirm hoidis teda tagasi.

Kolmandaks ei lõbutsenud naine piisavalt, sest talle sisendati kogu aeg, et ta peab vaeva nägema ja väga palju töötama, et oma elus üldse kuskile jõuda.

Samuti kaotas ta sihi oma elueesmärkide osas, sest ta püüdis armusuhetes olla alati teistele meele järele ja lõpuks päädis see olukorraga, kus Laura ei teadnud enam ise, kes ta on.

Viiendaks ei tegelenud ta piisavalt enda asjadega — kus ta elada soovib, mis tööd ta tegelikult teha tahab, sest ta oli pidevalt hõivatud Härra Õige otsingutega.

Laura kahetseb ka tõika, et ta ei kuulanud piisavalt oma sisetunnet ja surus seda maha ning tegi seetõttu palju halbu otsuseid. Kuulake seda pisikest häält enda sees!

Ja viimaseks tõdeb naine, et ta ei armastanud ennast piisavalt. Ta tegi ennast palju maha ja lasi teistel endale pähe istuda ning nüüd ootab teda ees suur töö, et oma enesekindlus lõpuks uuesti taastada.