Kui teil on tavaks, et nädalavahetuseti koristate koos kodus ja parandate ka vajaminevaid asju, siis see on imeline vaheldus, et tüütut koristamist ja parandamist vürtsitada.

Kui mees on mööbeldamisest ja ehitamisest tüdinenud, siis see on tema jaoks ideaalne vaheldus, peale mida on tõenäoliselt motivatsioon jälle õhus ja inspiratsioon purjetab lausa Universumi suunas.

Mis vahva sekspoos see siis on? Tegelikult on tegemist oraalseksiga naise jaoks, aga mis mehe jaoks suurepärane — ta ei pea oma tolmuseid riideid selle jaoks seljast võtma, et puhaste linade vahele pugeda, sest imeline vahepala tuleb lausa kandikul kätte.

Nimelt saab naine sättida ennast harkisjalu lamaskile kas aknalauale, kummutile või lauale ja mees saab korraks teha ehitamisest pausi ning pakkuda naisele oma keelega kirjeldamatuid naudinguid. Mis oleks parem vahepala tüütutele ehitustöödele?

Kui oraalseks on naudinguterikas, siis kes teab, äkki naine vahetab laua najal asendit ja pakub väikesele ehitusmehele samuti rõõmu. See on muidugi jällegi läbirääkimiste küsimus.

Igal juhul tasub katsetada!

Allikas: Askmen