Need on Kaksikute, Sõnni ja Skorpioni tähemärgi all sündinud naised.

Neid peetakse kõige kütkestavamateks naisteks, kelle ilu on tihti pimestav. Tundub, nagu oleksid nad sündinud erilise võluga, mis mehi nende poole tõmbab. Kuna nad oma ilust teadlikud, pole nende südame vallutamine sugugi kerge ülesanne.

KAKSIKUD

Kaksikute tähemärgi all sündinud naisi võrreldakse tihti inglitega, sest nende ilu on ingellik ja nad võivad ükskõik millise mehe oma iluga hulluks ajada. Neile meeldivad elegantsed ja väärikad mehed. Aja möödudes muutuvad nad aina ilusamaks. Kaksikute tähtkujus sündinud naisele meeldivad väljakutsed ja ta ei karda seiklusi. Ta on sündinud võrgutaja ja ta on alati mänglev — meestele see meeldib tema juures.

SÕNN

Sõnni tähtkujus sündinud naisi on võrreldud jumalannadega, kes suudavad pimestada ükskõik keda. Need on domineerida armastavad naised, kes armastavad luksuslikku elu. Need on naised, kes suudavad rahuldada ka kõige nõudlikumat meest. Sõnni tähtkujus sündinud naised jumaldavad ehteid ja vääriskive, neil on tavaliselt kallis auto ja ilus kodu. Nad valivad endale elukaaslaseks ainult sellise mehe, kes suudab nende unistusi täide viia.

SKORPION

Skorpioni tähtkujus sündinud naised on varustatud erakordse iluga. Nad on äärmiselt naiselikud, sensuaalsed ja kaunid. Meestel on raske nende ilule vastu panna. Kõik mehed katsuvad nende südant võita. Aga see pole niisama lihtne, sest Skorpioni tähtkujus sündinud naised on väga valivad. Nad armastavad tugeva iseloomuga mehi, kes on võimelised kõigeks, et nende südant võita.

Allikas: Kodused Lood