“Eestis on meeletu kogus fantastiliselt tarku, andekaid ja võimekaid naisi. Täielik raiskamine siiamaani, et neid nii vähe võimul olnud, seahulgas nii vähe tipp-poliitikas ja juhtivatel positsioonidel valitsuses. Rõõm, et Kaja Kallas on esimene, teerajaja ja inspiratsiooniallikas paljudele!”

Kristi Saare, Naisinvestorite klubi asutaja ja eestvedaja

“Super hea meel on, et just Kajast sai meie esimene naispeaminister. Langetab järgmised barjäärid, murrab stereotüübid ning näitab tüdrukutele ja naistele, et kõik on võimalik. Palju edu, Kaja!”

Kristel Kruustük, rahvusvahelise IT-ettevõtte Testlio asutaja ja juht

“See pilt muutis mu päeva. Eesti riigijuhid läbi ajaloo. Aitäh kõigile Eesti naistele, kes on aidanud teed selle poole sillutada. Te olete meie kangelased. Käesolevaga tahan eriti tänada oma ema Astrid Hindriksit, kes sotsiaalse ettevõtjana on teinud palju tööd, et julgustada naisi minema ja poliitikas edu saavutama. Ta oli esimene feminist, keda ma teadsin ja see oli aeg, mil ma ise mõtlesin, et feministiks olemine on piinlik ja häbiplekk (sellest, miks ma meelt muutsin, saad lugeda sellest postitusest, mille kunagi kirjutasin). Aitäh, ema, alati julgustamast mind uskuma, et kõik on võimalik ka meie, tüdrukute jaoks. Aitäh
Kaja Kallas

, et purustasid selle klaaslae meie kõigi jaoks.

Targad, vinged Eesti naised muutsid just maailma natukene avatumaks. Palju õnne, Eesti. Palju õnne, Eesti tüdrukud!”


“Tänane päev tekitab suurt uhkust. Inspireeriv on näha meie võimsaid naisi näitamas teed mitte ainult siin Eestis, vaid kogu maailmas. See on parim näide sellest, millesse ma isiklikult tugevalt usun — kui midagi väga soovida ja selle nimel positiivset mõju saavutades tegutseda, on kõik võimalik.”

Kadi Oja, Mindvalley projektijuht & juriidline nõustaja