1. Lülita end välja!

Just nimelt, pane telefon ja arvuti selleks päevaks ära! Kui tahad päriselt lõõgastuda, ära raiska oma vaba päeva telefonis toksides, vaid haara selle asemel raamaturiiulist mõni raamat ja loe seda.

2. Valmista vannituba ette!

Kui tunned, et peaksid oma vannituppa veidi spaahõngu lisama, too sinna teistest tubadest rohelisi taimi, pane käima rahustav muusika, süüta aroomiküünal ja asu vanni. Vanni teeb eriti mõnusaks mõni kihisev vannipomm.

3. Sul pole vanni?

Sellest pole midagi! Sellisel juhul anna oma väsinud jalgadele puhkust ja võta ette mõnus jalavann.

4. Lase maskid käiku!

Kui võtad endale aega, kulub ka üks kapis ootav näomask ära. Kanna mask näole enne vanniminekut või jalavannitegu. Kui sul puudub poetoode, ära muretse, maske annab lihtsalt ka kodusolevatest asjadest ise valmistada. Piisab juba ühest banaanist, meest ja tilgast veest. Sega need kokku ja kanna näole.

5. Aja rätik soojaks!

Sa ei kujuta ette, kui palju annab juurde see, kui vannist või duši alt tulles saad sooja rätiku sisse pugeda. Soojenda rätikut radikal või kuivatis.

6. Küüned korda!

Pärast jalavanni on nahk mõnusalt pehme, et võtta ette pediküür. Eemalda surnud nahk, vormi küüned ja kata nad oma lemmik küünelakiga.

7. Söö midagi suurepärast!

Vaata, et pärast kehahoolitsusi oleks sul olemas kosutav, kuid samas kerge toit, mida süüa. Pärast lõõgastumist ei soovi sa ju süüa tegema hakata, seega mõtle selle peale juba enne spaapäeva algust!