„Jaanuari keskel avalikkuse ette toodud uus tippmudel on seni väga hästi vastu võetud ja eelmüügi vastu on päris tublisti huvi tuntud, aga nüüdsest on võimalik ka niisama poodi kõndides endale seda Samsungi uut tippmudelit soetada,“ märkis Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma.

„Kindlasti pakub tarbijatele rõõmu ka see, et tõime enda tänavused tipptelefonid Eestis müügile soodsamalt kui eelmise aasta S20 mudelid. Kõige võimsama Galaxy S21 Ultra saab poest kätte peaaegu sada eurot soodsamalt kui Galaxy S20 Ultra telefoni selle müügile tuleku hetkel. Lisaks ei tule inimestel huvi korral liialt peale maksta ka suurema mälumahu saamiseks. Nimelt on iga S21 mudeli 128 GB ja 256 GB mudeli hinnavahe ainult 50 eurot,“ rääkis Aasma.

Põhjaliku uuenduskuuri on läbinud telefonide kaamerasüsteemid ja üldine visuaalne disain. Tagakaamerate jaoks algab telefoni tagaküljel seadme äärest eri toonis sisselõige, mis läheb sujuvalt üle telefoni metallist ääreks.

Galaxy S21 Ultra tagaküljel on kokku neli kaamerat. 12 MP ülilainurkkaamera, 108 MP lainurkkaamera ja kaks telefotokaamerat, mõlemad 10 MP. Ees on seadmel ülivõimekas 40 MP selfikaamera.

Ultra tagaküljel olevad kaks telefotokaamerat võimaldavad inimestel kasutada Samsungi lahendust 100x Space Zoom, mis suudab suumida kaugel olevatele objektidele väga lähedale ja kaks objektiivi kombineerivad kahest fotost parima võimaliku kvaliteediga lõpptulemuse. Lisaks on S21 Ultra puhul märkimisväärselt parandatud seadme hämarates oludes pildistamise võimekust. Tagakaamera kasutab nüüd parendatud nona-binning-tehnoloogiat, mis säilitab pildil rohkem detaile vähese valgusega oludes.Galaxy S21 ja S21+ mudelitel on tagaküljel kolm kaamerat: 12 MP ülilainurkkaamera, 12 MP lainurkkaamera ja 64 MP telefotokaamera.

Eespool on S21 Ultral 6,8-tolline QHD+ resolutsiooniga Dynamic AMOLED 2X ekraan, mis pakub ka eelmisel S20 mudelil olnud 120 Hz värskendussagedust. Väiksematel S21 ja S21+ mudelitel on vastavalt 6,2-tolline ja 6,7-tolline 120 Hz värskendussageduse ja FHD+ resolutsiooniga Dynamic AMOLED 2X ekraan.

Akumahtu jätkub kõikidele mudelitele piisavalt. Kõige suurem aku, 5000 mAh, on Galaxy S21 Ultra mudelil, millele järgneb S21+ 4800 mAh ja S21 4000 mAh akuga. Lisaks toetavad telefonid Samsungi Super Fast Charging kiirlaadimist ja Fast Wireless Charging juhtmevaba laadimist. Samuti saab kõiki telefone kasutada ka teiste juhtmevaba laadimist toetavate seadmete laadimiseks, kasutades funktsiooni Wireless Powershare, milleks tuleb seade asetada telefoni tagaküljele.

Kõik uued telefonid on IP68 standardile vastavalt vee- ja tolmukindlad ning kõigil mudelitel on AKG seadistatud stereokõlarid. S21 Ultra ja S21+ mudelitel on kiireks failijagamiseks mõeldud ülilairibatehnoloogia (UWB, ultra wideband) ning S21 Ultra mudelil on ka Wi-Fi 6E tugi eriti kiire internetiühenduse saavutamiseks.

Kõik uued Galaxy S21 seeria telefonid toetavad ka 5G mobiilsideühendust.

Telefonide värvivalik

  • Galaxy S21 Ultra – fantoommust ja fantoomhõbedane
  • Galaxy S21+ – fantoommust, fantoomhõbedane ja fantoomlilla
  • Galaxy S21 – fantoomhall, fantoomvalge, fantoomlilla ja fantoomroosa