Ehk siis kui sa tahad nüüdsest peale olla tugev ja näidata maailmale, kes sa tegelikult oled, siis omanda need mustrid, mis iseloomustavad tugevaid naisi:

1. Lepi ära oma sõbrannadega, mis siis, et ehk olid nemad need, kes sulle haiget tegid ja sa sooviksid vimma edasi kanda. See ei ole ju tervislik.

2. Leia endale eesmärgid, mille poole püüelda ja mida sa saad üksinda teha, et mitte pidevalt teiste peale loota. Lõppude lõpuks on ju see sinu elu, ela seda enda jaoks.

3. Loo endale koht, kus sa saad olla sina ise ja tegeleda ainult sulle meeldivate asjadefa. Ära vingu, et mees peaks sulle võimaldama oma aega, see on ainult sinu enda teha, et seda saada.

4. Usalda vanemaid ja targemaid naisi ning võta nende nõuandeid kuulda, kuid sa ei pea talitama täpselt nende pilli järgi, kui tunned sisimas, et päris kõik sulle ei sobi. Võta teadmiseks, aktsepteeri, aga järgi oma soovitud rada.

5. Loe, õpi ja tunne huvi sind ümbritseva maailma vastu. Ära oota, et keegi tuleks sind õpetama, sa pead ise härjal sarvist haarama, kui soovid paremaks saada. Niisama nurgas mossitamine ei anna iialgi soovitud tulemusi ja tegelikult ei soovi keegi selliste negatiivsete inimeste seltsis eriti aega veeta.

Allikas: YourTango