Küünalde põletamine tekitab soovitud õhkkonna: näiteks kui sa oled vannis ja paned põlema oma lemmikküünla, saad silmi sulgedes kiiresti ekselda romantilisse paika, kus tundsid ennast tõeliselt õnnelikuna. Ja praegusel ajal kulub väike lõõgastus ju marjaks ära, kas pole?

See tegevus aitab mõtteid rahustada: kui sul on seljataga pikk ja raske tööpäev, ei ole midagi mõnusamat kui tunda lemmikküünla imelist aroomi ja seda vaadates lasta oma mõtetel rahuneda. Kas tunned juba pulssi aeglustumas ja meelt rahunemas?

Küünal kui tujutõstja: jah, mingil määral võib see võbelev leegike tõesti su tuju paremaks muuta, eriti kui tegemist on täieliku romantikuga. Kui sa suudad keskenduda küünlaleegile ja mõelda häid mõtteid, tuleb hea tuju kiiresti sinuni.

Võib aidata kaasa parema une saavutamisele: kui sa soovid paremini magada, võid teha endale rituaaliks õhtuti umbes tund aega enne magamaminekut, et paned telefoni käest ja paned hoopis küünla põlema ning vaatad seda ja mõlgutad rahulikult mõtteid. Tehnoloogiast loobumine enne uneaega on vajalik, aga on arusaadav, et vajad selle asemele vähemalt alguses mõnd asendustegevust.

Allikas: The Flower Pot