1. Alustage ja lõpetage päeva koos

Selleks, et su suhe kestaks kümneid aastaid, võid sa ise palju ära teha. Lõpetage ja alustage oma päeva koos. See aitab teil lahendada paremini igapäevaseid probleeme.

2. Võta teist inimest sellisena nagu ta on

Selle asemel, et keskenduda teise inimese muutmisele, keskendu oma suhte parandamisele. Kui sa lepid oma kaaslasega sellisena nagu ta on ja ei katsu tema vastuvõetud otsuseid muuta, siis võid sa kindel olla, et su suhe jääb kauaks kestma.

3. Ära võta teist inimest kui enda omandit

Isegi kui sulle tundub praegu, et te olete teineteise jaoks loodud, ei tohiks sa veendunud olla, et kõik jääbki nii. Mitte keegi ei kuulu sulle.

4. Kiida ja ära koonerda kiitustega

Tihti on lihtsal kiitusel palju suurem mõju, kui sa arvatagi võid. Ära hoia kokku kiituste arvelt.

5. Ole järeleandlik ja vastutulelik

Mitte ükski suhe ei saa toimida ilma vastastikuste järeleandmisteta. Mõlemal kaaslasel on sama suur vastutus suhte ees. Kui sa ei suuda teha järeleandmisi asjade suhtes, mis sulle ei meeldi, siis oled sa vastutustundetu. Ja see teeb su kaaslasele haiget.

6. Ära mõista kunagi kohut

See puudutab su suhet. Kui sa mõistad oma kaaslase üle kohut, siis kaotad sa juba oma suhte eesmärgi silmist.

7. Toeta ja julgusta

Mõlemad kaaslased elavad koos, magavad koos ja neil on ühised huvid. Aga samas on neil mõlemal ka palju isiklikke huvisid. Kui su kaaslane vajab abi, siis julgusta teda ja toeta. Mõnikord piisab kallistusest või lihtsalt rääkimisest.

8. Unusta ja andesta

Oskus andestada teeb suhtele palju head. Kui sa suudad võõrastele inimestele andestada, miks sa siis ei andesta lähedastele? Unusta kõik halb ja keskendu sellele, mis tõeliselt loeb.

9. Ole aus ja avatud

Kui sa elad kellegagi koos, siis on parem jääda siiraks. Valede kasutamine teeb su kaaslasele haiget ja tõenäoliselt kahetsed sa seda hiljem.

10. Naerge koos

Naer on parim vahend, mis aitab kõiki muresid eemale ajada. Veeda aega koos oma kaaslasega ja naudi seda.

11. Austage teineteist

Kui sa oma kaaslast ei austa, siis miks sa temaga koos oled? Austus on isegi armastusest tähtsam, sest tänu austusele suhtes jääb armastus ellu.

12. Avastage koos uusi kohti

Muutke oma elu meeldivaks. Nautige elu, külastage uusi paiku ja muutke elu seiklusrikkaks. See muudab teie elu rikkamaks ja meeldivamaks.

13. Ärge minge vihasena magama

Tehke nii, et magamistuba oleks koht, kus valitseks armastus ja rahu. Lahendage oma probleemid enne magama heitmist ja maandage kõik pinged enne magamistuppa minemist.

14. Regulaarne voodielu

Normaalselt toimiv terve suhe vajab sensuaalsust. Mida tugevam on armastus, seda suurem on iha ja soov teise inimese järgi. Ärge sellepärast unustage seda ja laske kehakeelel rääkida.

15. Üllatage teineteist

Nagu sa aru said, su kaaslane ei kuulu sulle ja pole sinu omand. Sa pead teie suhte nimel vaeva nägema. Üllata oma kaaslast, avalda talle muljet, proovi uusi asju ja ära lase rutiinil teie ellu tungida.

Allikas: Kodused Lood