1. Pane punane kleit selga

Naised, kel seljas midagi punast, paistavad esiteks paremini silma ja teiseks peavad mehed neid märksa seksikamateks ja atraktiivsemateks kui teiste värvide kandjaid.

2. Punast kleiti pole? Kasuta erksat huulepulka!

Manchesteri ülikooli teadlaste sõnul veedavad mehed kohtingust poole su kauneid huuli imetledes ning eriti suurt huvi näitavad nad üles punase musisuu vastu.

3. Naerata

Naeratusega näitad, et oled sõbralik ja tore ning mis peamine — sa oled temast huvitatud ja ta julgeb sulle läheneda.

4. Naera

Meestele meeldivad naised, kel on nendega sarnane huumorimeel ja kes naeravad nende naljade peale.

5. Peegelda ta liigutusi

See võib tunduda veider, kuid mehe kehakeele jäljendamine on kindel viis sihile jõudmiseks. Kui ta paneb jala üle põlve, tee seda sinagi. Kui ta võtab lonksu oma klaasist, jäljenda teda paari sekundi pärast. Kõlab kummaliselt, aga suure tõenäosusega kutsub ta sind varsti välja.

6. Räägi heleda häälega

Sopranitel on tugev eelis — kõrge häälega naised on ahvatlevamad.

7. Pane puusad tööle

Nõksuta puusi, kui toidupoes käru lükkad ja märkad kohe, kuidas pilgud sinule pöörduvad. Astu pikemate sammudega ja aeglasemalt ja pane puusad samal ajal tööle. Loomulikult võiksid paluda oma silmarõõmult, et ta sulle kõige ülemiselt riiulilt mingi toote annaks, sest sa ise ei ulata.

8. Hoia pisaraid tagasi

Nutjad meestele ei meeldi. Pisarad kohtingu ajal (nt romantilist komöödiat vaadates) rikuvad kõik ära.

9. Näita oma käsi

New South Walesi ülikooli teadlaste sõnul ei olegi meeste peamiseks huviobjektiks jalad, vaid hoopis naise käed. Eelista varrukateta kleite ja toppe või kääri käised üles!

10. Kopeeri ta kõnet

Kui sinu ja su silmarõõmu kõnemaneer on sarnane, on teil suurem lootus kokku jääda. Texase ülikoolis tehti katse interneti jututubades ning selgus, et 80% paaridest, kes kirjutasid sarnaselt, käisid kohtamas veel kolm kuud pärast esmakohtumistki. Neist, kelle kirjastiil ja kõnemaneer on erinevad, jäid kokku 54%. Seega — kui ta kirjutab sõnumis “2”, mitte “kaks” ning kasutab lühendeid, vasta talle samamoodi ning suurendad oma võimalusi!