1. Keskendu hädavajalikule

„Kui olin noorem, siis ostsin kokku kõike seda, mis oli kas trendikas või allahinnatud,” tunnistab Inam. Muidugi on tore omada ernevaid trendirõivad, mis on soetatud allahindlustelt, kuid siiski on üsna vähe kohti kus neid kanda. Seega soovitab naine varuda oma kappi pigem neid esemeid, mis on igapäevaselt kasutuses. Tema enda garderoobis on nendeks näiteks kvaliteetsest puuvillast T- särgid, 2-3 paari teksaseid, paar triiksärki ning valik (kvaliteetseid!) ülerõivaid.

​ 2. Klassikaline ja kauakestev- jakk

Minu garderoobis on jakke, mida olen kandnud viis ja rohkem aastat, sest ma usun sellesse, et kvaliteetne bleiser kestab kaua ja päästab nii mõnegi päeva, mil pole midagi selga panna.

Inhami garderoobis leiab nii neutraalseid kaameli karva bleisereid kui ka klassikalisi ruudulisi. „Kannan neid nii Zoomi- kohtumistel kui ka konverentsidel.”

3. Ära unusta mõnd edevamat eset

Jah, oma koht on sellises garderoobis ka veidi edevamatel esemetel, aga siinkohal tasub meelde tuletada esimest punkti!

Kuigi trendide järel ei tasu joosta, siis mõni edevam, ajatu ja veidra lõikega rõivaese võiks kapis siiski olla. Inhami jaoks on need erinevate sisselõigetega topid, ülerõivad või disainerkotikesed.

4. Lase värvid kappi!

„Kuigi mu garderoobis on palju neutraaliseid toone, leidub seal ka mõningaid värvilisi esemeid,” sõnab Inham. Nüüd, kus kevad hiilib iga päevaga lähemale, on väga hea võimalus mõne värvilise pluusi või kampsuniga oma välimus „elama” panna.

5. Investeeri kvaliteeti

Tee selgeks, millised on need rõivad või aksessuaarid, milleta sa oma elu ette kujuta, soovitab moeblogija. Inhami jaoks on need eelmainitud jakid, sviitrid, mantlid ja disainerkotikesed. „Kui need asjad on kvaliteetsed ja sa tead, et sa neid kannad kaua ja sageli, siis tasub need osta!”

allikas: www.sincerelyhumble.com

Jaga
Kommentaarid