Ta on liider oma hinges

Teda peetakse oma ala eksperdiks ja tema arvamus on paljude silmis oluline. Ta ei pea kasutama jõudu selleks, et end juhiks määrata. Temast tugev energia näitab ise teistele tema koha kätte. Ta on alati valmis teisi ära kuulama ja austab kõikide arvamust. Sellest hoolimata suudab ta alati oma arvamuse maksma panna.

Ta ei katsu muljet avaldada

Meeldida selleks, et muljet avaldada, on tavaliselt inimeste puhul üsna normaalne. Ainult mitte alfaisaste juures. Ta ei pea pingutama selleks, et muljet avaldada, sest ta meeldib niigi naistele. Kui su kaaslane ei uhkusta kunagi oma tegemistega, siis võib see olla märgiks, et tegemist on alfaisasega. Teiste meeste jaoks on see üsna raske, sest enda kõrgemale tõstmine on inimeste juures üsna tavaline nähtus.

Enesekindlus on tema tugev külg

Kui alfaisasel peaks olema firmamärk, siis selleks oleks enesekindlus. Olenemata olukorrast ei tunne ta end ebakindlana. See on punkt, mis muudab ta külgetõmbavaks naiste silmis. Tema rahu kutsub esile teiste usalduse ja austuse. Ta ei karda naisterahvastega suhelda. Ta on võrgutaja, kes ei solvu korvi saades. Kusjuures ta teab, kuidas muuta keeldumine nõusolekuks, sest tal on selles vallas kogemusi. Ta teab samuti, millal olla taktitundeline ja teeb seda kogu enesekindlusega.

Ta ei ole ka armukade

Ja ta naine tavaliselt ei julgegi midagi ette võtta, sest see võiks talle endale hiljem kätte maksta.

Ta on kaitsev

Domineeriv mees ühiskonnas on väga kaitsev oma loomult. See on teine ühine joon, mis on domineerivatel inimestel domineerivate loomadega sarnast. Karja juht kaitseb kogu oma karja. Sellepärast naised tunnevad end üldiselt tema seltsis kaitstuna ja turvaliselt. Selline mehetüüp ei luba kellelgi teha haiget nendele, kellest ta hoolib. Vastupidi, ta on karmi olemisega, aga oma hinges headusest lugupidav inimene, kes teeb kõik, et kaitsta oma lähedasi.

Ta on reserveeritud hoiakuga

Mida on alfaisastel nii erilist võrreldes teistega? Kahtlemata on üks neist joontest tema reserveeritud olek. Ta kontrollib oma emotsioone ja ei lase endale teha asjatuid kommentaare. Ta räägib nii vähe kui vajalik ja eelistab kasutada kehakeelt. See, mis muudab ta külgetõmbavaks, on tema salapärane külg. See on isiksusejoon, mis väga naissoole meeldib. Tegelikult on see üks peamisi põhjuseid, miks domineeriv mees on hea võrgutaja.

Ta vastutab

Ta vastutab oma tegude eest. Ta ei karda näidata end sellisena nagu ta on. Alfaisaseid peetakse kõige otsekohesemateks kõikide seast. Ta ei pea valetama ja mängima kedagi teist. Ta ei hakka rääkima ümber nurga selleks, et oma arvamust avaldada. Kusjuures, ta ei hakka ka teesklema, et on sinuga nõus, et mitte sulle haiget teha. Selleks, et teisi säästa, kasutab ta teisi vahendeid.

Tal on tugev kehakeel

Selleks, et iseendale meeldida, on vaja head ja muljetavaldavat välimust. Ja sellepärast hoolitseb ta enda eest. Ta teeb palju sporti ja tavaliselt on tal hästi treenitud keha. Parim võimalus hea kehakeele kasutamiseks on stiilne, aga tagasihoidlik riietumisstiil. Sageli kannavad sellised mehed ajatuid rõivaid, mida kutsutakse ka klassikalisteks, vastupidiselt uutele moodidele, mis pidevalt muutuvad. Sellele juhile meeldivad rahulikud ja kindlad liigutused. See on üks joontest, mis teda teistest meestest eristab.

Talle meeldib, kui viimane sõna talle jääb

Kui su mees ei kiirusta esimesena rääkima, siis võib see olla märgiks, et ta on domineeriv. Põhjus seisneb selles, et ta eelistab oodata lõppu rääkimiseks ja oma sõnade mõjuletoomiseks. Ta ootab, et teised lõpetaksid vaidluse ja avaldab siis oma arvamuse. Üldiselt ta ei tõsta häält. Ühelt poolt on see tarkus, mida ta on omandanud oma isiku väljakujunemise jooksul. Erinevalt teistest meestest on ta see, kes leiab lahendusi. Kui mingi probleem peaks tekkima, ei hakka ta oma aega vaidluste peale raiskama ja leiab vahendi, kuidas seda parem lahendada.

Domineeriv mees on julge

Alfaisane on sihikindel ja visa. Ta ei lase kunagi end rivist välja lüüa ja katsub alati minna kaugemale kõikides oma ettevõtmistes. Ta on usaldab oma oskusi ja teadmisi ja tõuseb ka peale kukkumist. Ta on julge, sest ta ei karda minna tundmatuse poole. Sellise meeste jaoks on mugavustsoonist välja minek parim võimalus, et uusi oskusi omandada. Kui tal peaks tekkima suuri raskusi, ei hakka ta end haletsema. Tema julgus ja pühendumus muudavad teda ainult tugevamaks ja aitavad tal enda tundeid kontrollida.

Allikas: Kodused Lood