Ambur

Kõige truudusetuma tähemärgi auhind läheb kõikidele Amburitele! Ambur on hingelt seikleja, kes peab kalliks oma vabadust ja ei taha olla kellestki sõltuv. Ta tahab vabalt elada ja teha seda oma ärenägemise järgi. Ambur põletab küünalt kahest otsast korraga, tegutsedes ilma mõtlemata. Tal on väga palju sõpru ja talle meeldib olla tähelepanu keskmes.

Kaksikud

Teisel kohal selles edetabelis on Kaksikud. See õhumärk käitub tihti nagu liblikas, kes tahab vaadata, ega rohi ei ole mujal rohelisem. Ka sõpruses ei saa ei Kaksikutele ega Amburitele alati kindel olla, sest nad ei tunne just tihti huvi selle kohta, kuidas teistel läheb. Kui sul on mõni suur mure või vajad sa kolimise juures abi, siis parem pöördu mõne õhu- või veemärgi poole.

Kalad

Kolmandal kohal truudusetute tabelis leiame me Kalade tähemärgi. Kalad on oma loomult unistavad, romantilised ja nad teevad kõik, et teised end hästi tunneksid. Aga see pole veel kõik, Kaladele meeldib ka flirtida. Ja selle tõttu ei saa nad ilma valetamiseta läbi, eriti Kalade tähtkujus sündinud mehed. Nad valetavad nii, et ei saa ise ka midagi aru. Nad sooviksid, et reaalsus oleks sama ilus kui nende unistustes... Sellepärast loovad nad ise oma reaalsuse. Nad võivad petta oma kaaslast, sest usuvad, et on piisavalt osavad ja ei jää vahele.

Veevalaja

Veevalajad hindavad kõrgelt sõltumatust ja vabadust ning elavad üsna reeglitevaba elu. Nad ei taha elada nii nagu kõik teised ja teevadki kõik selleks, et erineda.

Jäär

Ja kõige lõpuks tuleb ära nimetada Jäär. Jäär võib minna lihtsalt igavusest mujale vaatama.

Allikas: Kodused Lood