1. Filipiinid

Filipiinidel soovitatakse enne sünnitust ära süüa üks toores muna. Väidevalt pidi see sünnituskanaleid libestama ja arvatakse, et tänu sellele on last kergem välja pressida.

2. Mehhiko

Mehhikos usutakse, et raseduse ajal munade söömine võib lapse halvasti lõhnama panna.

3. Hiina

Hiinas arvatakse, et naine peaks hoiduma oma kõhu paitamisest. Väidetavalt sünnib seda tehes ära hellitatud laps.

4. Türgi

Türgis usutakse, et peab vältima kala ja jäätise söömist, väidetavalt võib kala süües laps kalasuuga sündida ja jäätise söömine võib lapsele pähe augu tekitada.

5. Jaapan

Jaapanis aga arvatakse, et toores kala on osa tervislikust toitumisest. Kui muidu soovitatakse rasedatel naistel toore kala söömisest hoiduda, siis jaapanlased toimivad vastupidiselt.

6. Bulgaaria

Seal tuleb hoiduda jäneseliha ja kala söömisest. Usutakse, et kui naine beebiootuse ajal jäneseliha sööb, hakkab ta laps tulevikus avatud silmadega magama. Kui aga kala tarbida, hakkab laps tulevikus norskama.

7. Hiina

Hiinlannad hoiavad voodi all nuga, sest see aitab nende arvates kurjad vaimud eemale peletada.

8. Juudid

Juudid arvavad, et enne lapse sündi ei tohiks kingitusi vastu võtta. Seepärast ei korraldata moodsat titedušipidu, sest see võib lapsele terveks eluks halva õnne kaasa tuua

9. Tai

Rasedatel naistel ei soovitata matustel käia. Usutakse, et kui lapseootel naine matustel käib, kummitavad edasises elus tema last halvad vaimud.

10. Vietnam

Vietnamis ei soovitata rasedatel naistel üle võrkkiige astuda, sest muidu sünnib tal laisk laps.

Allikas: Bright Side