JÄÄR (21. märts — 19. aprill)

Ära vali oma partneriks Vähi tähtkujust inimest. Vähid on ülitundlikud ja olgem ausad — Jäärad pole just kõige kannatlikumad inimesed.

SÕNN (20. aprill — 20. mai)

Hoia Veevalajatest eemale! Sulle meeldivad reeglid, Veevalajatele meeldib aga reegleid rikkuda. Sa ei suudaks Veevalajat ohjeldada, see oleks sinu joaks liiga tüütu, Sõnnike.

KAKSIKUD (20. mai — 21. juuni)

Kaljukitsed on head inimesed, kuid nad pole Kaksikute jaoks piisavalt põnevad. Kaksikutel on nendega nii igav, et võivad igavusest ära surra! Oled spontaanne, Kaljukits soovib jällegi, et kõik oleks organiseeritud.

VÄHK (21. juuni — 22. juuli)

Vähil pole tulevikku Neitsiga. Vähk, oled ääretult emotsionaalne ja vajad enda kõrvale kedagi, kes oleks mõistev ja toetav. Neitsid on liigkriitilised ja hoiavad oma emotsioone pinna all peidus. Te olete liiga erinevad ja seetõttu ootaks teie suhet ees palju erinevaid konflikte.

LÕVI (23. juuli — 22. august)

Ära vali oma partneriks Skorpionit. Lõvid on lõbusad ja tihtilugu ka flirtivad ja see ei sobi armukadeda Skorpioniga kohe üldse mitte.

NEITSI (23. august — 22. september)

Ambur pole sinu tüüp! Amburile meeldib tagaajamine, Neitsi jälestab seda. Amburid on vabameelsed ja tihtilugu ei hakka nad isegi mõtlema, kuidas mingid tegevused sinule mõjuda võivad.

KAALUD (23. september — 22. oktoober)

Ära astu suhtesse Skorpioniga. Skorpionid on loomulikult intensiivsed ja kirglikud, neil pole raske konflikti astuda. Kaalud otsivad aga harmooniat ja Skorpioniga nad seda kindlasti ei leia.

SKORPION (23. oktoober — 21. november)

Jäär pole sinu jaoks! Mõlemad olete iseseisvad ja naudite väljakutseid, see põhjustaks aga liiga palju konflikte, kus kumbki teist järele anda ei soovi. Te mõlemad ihkate juhtpositsioonil olemist. Üheöösuhteks oleksite ideaalne paar, sest teie vahel on metsik seksuaalne keemia. Muus osas aga kindel ei!

AMBUR (22. november — 21. detsember)

Ambur ei sobi kokku Sõnniga. Oled spontaanne, aga Sõnn mitte. Sõnn on praktiline ja kahe jalaga maa peal ja ta lihtsalt ei suuda sinu elulustiga kaasa tulla.

KALJUKITS (22. detsember — 19. jaanuar)

Ära astu suhtesse Amburiga. Amburid armastavad naerda ja pidevalt liikumises olla, Kaljukitsed on aga sihikindlad ja soovivad püsivust ja stabiilsust. Ambur hakkab sulle närvidele käima!

VEEVALAJA (20. jaanuar — 18. veebruar)

Kalad sulle ei sobi! Veevalajad otsivad oma kõrvale unikaalseid ja iseseisvaid inimhingesid ja Kalad on paraku liiga nõudlikud! Kalad vajavad tähelepanu ja hoolitsust, kuid Veevalajad on individuaalid, kel on vaja muudele asjadele keskenduda.

KALAD (19. veebruar — 20. märts)

Hoia Kaksikutest heaga eemale! Soovid üht inimest, kellega elu lõpuni koos olla, usud täielikult monogaamsusesse. Kaksikutele selline kinnihoidmine aga ei sobi, nad on vabad hinged ja sellise käitumisega murravad nad Kalade südame.

Allikas: Your Tango