Ja kuidas siis muidu saab õnnelik olla, kui õnnehormoonid ei ole lakke lennutatud? Haara sel esmaspäeval ise härjal sarvist ja kutsu kallim voodisse vallatlema. Kui te kumbki ei naudi esmaspäevast päeva, siis vähemalt õhtu võib ju olla meeliülendav ja orgasmirohke. Peale mõnusat seksirallit on üsna tõenäoline, et vajute magusasse unne ja see ju tähendab omakorda, et saate teisipäeva palju rohkem nautida.

Esmaspäevaseks sekspoosiks sobib hästi miski, mida me nimetame maagiliseks mäeks. Ehk siis pikalt suhtes olnud paarikesed teavad, et koerapoos tüütab pikapeale ära, seega võiks seda erinevate asjade abil vürtsitada.

Kuhja voodisse mõnusaid patju ja säti ennast mugavalt nende otsa, seljaga mehe poole. Kui oled saavutanud enda jaoks maksimaalselt hea poosi, on mehel aeg siseneda. Sa saad toetuda patjadele ega peagi olema neljakäpukil. Ülesminek sõna otseses mõttes! Romantikutel on võimalus teha seda ka näoga akna poole olles. Kes elab kohas, kus ei pea muretsema vastasmaja naabrite uudishimulike pilkude pärast, saab näha ehk ka tähistaevast... Kas pole mitte maagiline?

Allikas: Popxo