Sekslelusid on aga palju. Amazoni ostetuimad sekslelud aitavad selles kirjus maailmas orienteeruda ja näitavad suuna ette, missugused lelud päriselt oma eesmärki täidavad. Fox Newsi andmetel seljatas Amazon oma online-müügi konkurenti Walmarti juba mõnda aega tagasi tänu tõsiasjale, et Walmart ei müü sekslelusid. Online-ostlemine on üha kasvav trend tänu oma mugavusele ja diskreetsusele ning võidavad need, kes tunnevad ära, mida inimesed vajavad.

Mida mehed ostavad iseenda rõõmuks?

Kui 2019. aastal eelistasid mehed veel diskreetseid masturbaatoreid, siis praeguseks troonivad edetabeli tipus autentselt mõjuvad masturbaatorid.

Pearl Trainer on realistliku disaini ja tekstuuriga masturbaator. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, ei sisalda lateksit ega ftalaate. Pearli ehedana tunduv sisemus kohandub igat mõõtu peenisega.

Ergonoomiline käepide pakub mugavat haaret. Tänu välisele viimistlusele ja sisemistele tekstuuritele, mis naise kuju täiuslikult jäljendavad, saate nautida tõelise vahekorra tunnet, kogedes intensiivseid orgasme. Toode on veekindel, ideaalne selleks, et lasta end vees võrgutada.

Vaheldus on mõnus! Kahepoolne masturbaator on seest struktuurne ja pakub autentset kogemust vastavalt sellele, kas eelistad oraalseksi või vaginaalset penetratsiooni.

Vibratsioonid on mõnusad, ent koos pöörlemisega kaasneb ebamaine nauding. Geniaalne stimuleerija Pretty Love on varustatud nelja vibratsiooni ja nelja pöörlemiskiirusega ning seda kõike saab puldist juhtida. Lelu on USB-ga laetav ja siidiselt sileda pinnaga.

Suur hulk mehi vajab võimsa erektsiooni tekitamiseks abi. Peenisepumbad on selleks suurepärased vahendid. PSX09 automatiseeritud pumba vaakumsüsteem tekitab jäiga erektsiooni. Tema 25 cm pikk ja 7 cm diameetriga keha sobib ka suuremas mõõdus meheaule.

Tenga Spinner on tuhandete meeste lemmik. Täiesti uue tehnoloogiaga meeste masturbaator, mille pehme seina vahele on lisatud spiraal, mis pöörleb, kui sellesse peenis sisestada. Tenga Spinner pakub iga liigutusega uskumatuid elamusi! Naudi uut moodi sensatsioone, millelaadseid sa varem kogenud ei ole.

Meeste lemmik nr 6. Tenga mõnumuna

Tenga mõnumuna võib paista väike, kuid oma üliveniva materjaliga sobib see kõikides suurustes meheaule. Mõnumuna on seestpoolt struktuurne, et stimuleerida meest kõige meeldivamal moel.

Oraalseks on meeste suur lemmik. Spinjob Oral Sex võtab meheau tõsiselt ette nii, nagu ükski naine seda ei suuda. Ta võtab peenise enda embusse ja imeb seda kuni 360-kraadiseid pöördeid tehes. Vali kolme kiiruse vahel ja leia oma lemmik. Toode on USB-ga laetav.

Läbikumavast materjalist mõnus masturbaator, mille sisemus on kaetud erinevate stimuleerivate tekstuuridega. Mõlemast otsast avatud. Mugavas ja käepärases kestas, mis kaitseb lelu välismõjude eest. Soovitame kasutada koos rohke veepõhise libestiga.

Peeniserõngad on mehe parim abivahend erektsiooni pikendamiseks!


Peeniserõngad pikendavad mehe erektsiooni kestvust ning aitavad jagu saada naiste- ja meestevahelisest orgasmilõhest, kus mees saab orgasmi ammu enne naist ning lõbu jääb lühikeseks.

Peeniserõngas mehe naudingut ei võimenda, küll aga on orgasm sedavõrd võimsam, kui rõngas enne kulminatsiooni eemaldada. Erektsioon on jäigem ja kestab kauem.

Mida ostavad naised iseenda rõõmuks?

Naiste lemmik nr 1. Kliitorit imev sekslelu Mia Rose üle 2000 hinnanguga vahemikus 4,5–5 tärni, seega võid kindel olla, et abimees on tõeliselt hea!

Mia Rose on tõeliselt ilus ja diskreetne sekslelu, mis on turul olnud veidi üle aasta ja tõusnud populaarsuse edetabeli tippu.


Mia Rose on elegantne kõrgtehnoloogiline kliitori stimuleerija, mis tekitab naise jaoks kliitori imemise tunde. Mia on veekindel, vaikne ja ääretult võimsa mootoriga. Ta stimuleerib kliitorit kümnel erineval režiimil ja seda sosinvaikselt.

Pink Rose pakub temakesele ebamaist keelekat kümnel eri režiimil. Väike ja ülimalt elegantne. Lelu on USB-ga laetav, mõõtudelt ainult 7,8 x 5,7 cm, ent ülimalt võimas.

Naiste lemmik nr 3. Amazoni kõige enam soovitud geniaalne sekslelu, mis on tihti välja müüdud

Häid asju ei jätku kauaks ja Amazoni kõige soovitumate sekslelude nimekirjas domineerib geniaalne lelu, millel on nii kliitori imemise kui ka limpsimise funktsioon. No. Seven on endiselt populaarsuse tipus ja seda asja pärast.

Amazoni kolmandaks ostetuim sekslelu on lihtsalt geniaalne! 75 protsenti naiste orgasmidest toimuvad kliitoril. No. Seveni seksikas lelu limpsib ja imeb kliitorit nii, nagu ükski mees seda ilma kaelakrambita teha ei suuda. Sõrme või keelega kulub kliitori orgasmiks 20–40 minutit, leluga vaid mõni minut. Kanna kliitorile veepõhist libestit ja lase lõbul alata. Tuhanded naised on lelu oma lemmikuks tunnistanud.

Mida paarid ostavad?

Paaride vibraator We Love masseerib suguühte ajal naise G-punkti ja kliitorit kümnel erineval režiimil vaid puldi nupu vajutusest. Paaride vibraator garanteerib võimsama seksuaalse naudingu ja tugevaima orgasmi mõlemale partnerile. Vibraator on ülimalt paindlik ja sobitub naise kliitorile nagu valatult. Samal ajal on vibraatori teine pool asetatud naise G-punktile ja valmis võimsaks massaažiks. Mehe jaoks on nauding sedavõrd suurem, kuna orgasmini jõudmiseks on just tema see, kes penetreerib tihedamas vagiinas sügavale ja tugevalt G-punktile ning kontrollib partneri massaaži tugevust.

Leia enda ja oma kallima parimad vallatustesahtli ulakused e-poest ja usalda enamiku arvamust.

Saadame kõik tooted diskreetselt pakendatult ja ilma viiteta pakendi sisule või allikale.

Vallatuid naudinguid!

Sinu

Jaga
Kommentaarid