Meenuta mõnd hetke, mil oled mõelnud, et naised on tõepoolest Veenuselt ja mehed Marsilt?

Vanasti tundus nagu mehed ja naised on väga erinevatelt planeetidelt, aga viimasel ajal olen ma hakanud tundma seda enda puhul, et jõuan rohkem ja rohkem sama planeedi peale, mille peal naised on pikalt juba olnud. Ja see on mulle endale väga meeldinud. See ei ole kerge teekond just olnud, aga olen tundlikum, avatum, küsin rohkem küsimusi ja olen lihtsalt avatum elu suhtes. Ja see planeet mulle väga meeldib ja sobib, nii, et aitäh naistele selle eest.

Milliseid omadusi imetled naiste juures enim?

Julgust. Seda kui julged naised on oma südant avama, oma tundeid avaldama ja kui palju nad on meid, mehi pidanud koguaeg õpetama seda tegema. Lihtsalt järjekindlus selles, et mehed end avaksid. Ma väga imetlen ja hindan just seda, sest see on olnud osa minu teekonnast.

Kui saaksid olla naine üheks päevaks, siis mida sa teeksid?

Kindlasti prooviksin ära kõik need tantra asjad, mida ma tean ja mida ma ka õpetan. Tunnetaksin kõike seda, kuidas söök maitseb ja kuidas õhk lõhnab ja kuidas elu tundub läbi naise keha kui sa saad olla palju tundlikum. See oleks väga huvitav- kogeda ja tunda seda kõike läbi naise taju.

Jaga
Kommentaarid