Söö palju antioksüdante

See on kõige esimene ja tähtsam asi, mida sa teha saad oma naha heaks. Antioksüdandid parandavad vereringet ja ennetavad kortsude teket. Söö tasakaalukalt ja mitmekülgselt ning hoolitse selle eest, et su toidus oleks piisavalt vitamiine, mineraale ja antioksüdante, valides menüüsse palju köögi- ja aedvilju.

Väldi suhkrut

Suhkur ei ole ilusa naha sõber. Isegi kui sa oled magusasõber ja sulle meeldivad magustoidud, siis tea, et suhkur kahjustab kollageeni ja kiirendab kortsude teket. Piira oma igapäevast suhkru tarbimist ja söö magustoitu ainult teatud päevadel.

Joo piisavalt vett

Jälgi, et sa jooksid piisavalt vett iga päev. Ära joo ainult kohvi, mahla või siis halvemgi veel — alkoholi janu kustutamiseks. Kohv ja alkohol viivad vedeliku kehast välja, mahlad sisaldavad aga liiga palju suhkrut. Ja lisaks kõigele ei tee need joogid nahale head. Seega joo vett, sest su nahk vajab seda.

Stimuleeri vereringet

Hea vereringe tagab rakkudele vajaliku hapniku, väljutab toksiine ja tagab ilusa naha. Vereringe parandamiseks käi külma duši all ja tee õrna näomassaaži.

Lõpeta suitsetamine

Suitsetamine kahjustab nii sinu tervist kui välimust. Suitsetamine muudab vananemisprotsessi palju kiiremaks ning tekitab enneaegseid kortse. Suitsetamise lõpetamine aitab sul säästa oma nahka ja säilitada kauem nooruslikkust.

Gammalinoolhape

Gammalinoolhape on noorusliku ja ilusa naha saladus, see aitab säilitada naha elastsust ning tagab sügava niisutuse. Selleks, et saada piisavalt gammalinoolhapet, söö tihti munakollast, kaera või linaõli.

Allikas: Kodused Lood

Jaga
Kommentaarid