See üks ja ainus unustamatu kord oli mul inimesega, kellega ma ei oleks kunagi arvanud, et üldse voodisse asi jõuab. Me teadsime üksteist aastaid, kuid alati olime teiste inimestega koos ning suhtlus meie vahel oli täiesti minimaalne. Eks veidike meeldimist oli juba kunagi ammu, kuid tol ajal me mõlemad matsime selle nö "suvalise tunde" maha, sest meie eludes olid teised inimesed.

Kuid aastaid hiljem, tol imelisel korral plaanisime me igavusest välja minna. Lihtsalt väike sõit autoga, kus tema siis sai oma õllet libistada ning mina lihtsalt aega surnuks lüüa. Hiljem muidugi oli mõlemal üksteise seltskonnas tore ning sai edasi mindud välja jooma.

Too joomine lõppes küll temal kiiremini, kui läks hotelli magama ning minul veidi hiljem, kui läksin tuttava juurde unne. Hommikul aga oli vaja mõned minu asjad tema käest kätte saada. Mäletan, kuidas ta tuli unisena uksele ning peale mõnda sõnavahetust me suudlesime. See tunne oli kui ärevus ja meeletu eufooria ühes. Ta oli nii jõuline ja teadis täpselt, mida teeb. Kõik tema liigutused panid mind mõnust värisema ning kogu põdemine, mis muidu seksi ajal vahel tekib, oli kui minema pühitud. Tol hommikul jõudsin ma seksis kuskile palju kaugemale ning palju suurema naudinguni kui eales varem.
Ta suutis olla korraga karm ning samas nii hooliv. Tähele panna väikeseid asju ja keskenduda mulle seksis, pakkudes seda, mida vaja.

See hommik tegi selgeks asjad, mida ma tegelikult olen seksilt soovinud. Peale seda hommikut hakkasid asjad ka susisema ning tänaseks oleme koos, aga temaga esimene kord on ikkagi mu üks kõige paremaid sekse eales.